Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çıt çıtlı mı gökhan hocam ? eğer öyleyse baya iyiymişGökhan_55 link' Alıntı:arkadaşlar metro alışveriş mağazalaroında kaucuk paspas var sadece 19 Lira... ben aldım bire bir uyumlu
madatruk01 link' Alıntı:Mrb,
Bende ekteki aldım. Ön taraf birebir oturdu. Aynı orginal gibi oldu. Ama delik yerleri için biraz çekmek gerekli. Vectra delikleri Astra J olacak gibi görünüyor. Yazen adamlarda Opel için dizayn etmişler. Arkada tarafta kesmek gerekcek. Kesme yerleri üstünde tanıtılmış. şİmdilik koku falan yok. İlanda %100 kauçuk diyorlar ama ürünün üstünde PVC yazıyor. Aynı şeymidir bimiyorum.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=26021&Productid=otev67704#Gorseller
çıt çıtlı mı gökhan hocam ? eğer öyleyse baya iyiymişavukatakın link' Alıntı:[quote author=Gökhan_55 link=topic=439.msg4563#msg4563 date=1296991705]
arkadaşlar metro alışveriş mağazalaroında kaucuk paspas var sadece 19 Lira... ben aldım bire bir uyumlu
hüseyintekin link' Alıntı:aynen bende halı paspas kullanıyorum gayette memnunum yanlız arada araçtan inerken ceyran çarpar gibi enerji boşalımı oluyor..