Ynt: Kauçuk Paspas
plastik paspaslı dier aracımda bu enerji cıkmıyor ortaya erdem bey. halı paspaslı araçlarda gelelde yapıyor.
plastik paspaslı dier aracımda bu enerji cıkmıyor ortaya erdem bey. halı paspaslı araçlarda gelelde yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben geçen gün satıcımla konuştum senin olayı, ankarada sadece senin bayi yapıyormuş o hediye işini. ayrıntısını sonra anlatırımyaramaz06 link' Alıntı:arkadaşlar ben aracı bayıden alırken sagolsunla kavucuk hemde gm ın orjınal paspasınıda verdıler
toplu alım okkk special_Yeahakın link' Alıntı:vallha bendede elektirk çarpması oluyor ama bunun halı paspasla ne ilgisi var ??? eğe röyleyse bıktım çarpılmaktan orijinal kauçuk alır geçerim
aynen öyle özellikle renk konusundayaramaz06 link' Alıntı:abi her işte bir hayır vardır derler ya benımkıde ona döndü.
çok pahalı yaw 150-160 tl falan sanırım.salihcaglayan link' Alıntı:Alın birer orjinal paspas, uydumu uymadımı ,kaydımı kaymadımı derdi yok , koku yok, üstünde birde şekilli şekilli ASTRA yazıyor. 045thumbsupBu parayı bir kere veririsiniz bir dahada paspas alma ihtiyacı duymazsınız. 4 aydır kullanıyorum çok memnunum. Ayrıca yazık güzelim halı paspaslarınıza, ben onlara basamaya kıyamıyorum tozlu ayakkabılarımla.