Kauçuk Paspas

Ynt: Kauçuk Paspas

plastik paspaslı dier aracımda bu enerji cıkmıyor ortaya erdem bey. halı paspaslı araçlarda gelelde yapıyor.

arkadaşlar ben aracı bayıden alırken sagolsunla kavucuk hemde gm ın orjınal paspasınıda verdıler

yaramaz06 link' Alıntı:
arkadaşlar ben aracı bayıden alırken sagolsunla kavucuk hemde gm ın orjınal paspasınıda verdıler
ben geçen gün satıcımla konuştum senin olayı, ankarada sadece senin bayi yapıyormuş o hediye işini. ayrıntısını sonra anlatırım

vallha bendede  elektirk çarpması oluyor ama bunun halı paspasla ne ilgisi var ???  eğe röyleyse bıktım çarpılmaktan  orijinal kauçuk alır geçerim

akın link' Alıntı:
vallha bendede   elektirk çarpması oluyor ama bunun halı paspasla ne ilgisi var ???  eğe röyleyse bıktım çarpılmaktan  orijinal kauçuk alır geçerim
toplu alım  okkk special_Yeah :D

abi her işte bir hayır vardır derler ya benımkıde ona döndü. :)

Alın birer orjinal paspas, uydumu uymadımı ,kaydımı kaymadımı derdi yok , koku yok, üstünde birde şekilli şekilli ASTRA yazıyor.  045thumbsupBu parayı bir kere veririsiniz bir dahada paspas alma ihtiyacı duymazsınız. 4 aydır kullanıyorum çok memnunum. Ayrıca yazık güzelim halı paspaslarınıza, ben onlara basamaya kıyamıyorum tozlu ayakkabılarımla. :)

salihcaglayan link' Alıntı:
Alın birer orjinal paspas, uydumu uymadımı ,kaydımı kaymadımı derdi yok , koku yok, üstünde birde şekilli şekilli ASTRA yazıyor.  045thumbsupBu parayı bir kere veririsiniz bir dahada paspas alma ihtiyacı duymazsınız. 4 aydır kullanıyorum çok memnunum. Ayrıca yazık güzelim halı paspaslarınıza, ben onlara basamaya kıyamıyorum tozlu ayakkabılarımla. :)
çok pahalı yaw 150-160 tl falan sanırım.

Geri