S
salihcaglayan
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Kauçuk Paspas
110 lira. Taksitte yapıyorlar
110 lira. Taksitte yapıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salıh aynen bende ule aracı teslım alırken kavucukları takmamıstım hedıye ettıler attım bagaj eve gelene kadar halı paspas rezıl olmus tozdan gecılmıyor.salihcaglayan link' Alıntı:Alın birer orjinal paspas, uydumu uymadımı ,kaydımı kaymadımı derdi yok , koku yok, üstünde birde şekilli şekilli ASTRA yazıyor. 045thumbsupBu parayı bir kere veririsiniz bir dahada paspas alma ihtiyacı duymazsınız. 4 aydır kullanıyorum çok memnunum. Ayrıca yazık güzelim halı paspaslarınıza, ben onlara basamaya kıyamıyorum tozlu ayakkabılarımla.
hüseyintekin link' Alıntı:aynen bende halı paspas kullanıyorum gayette memnunum yanlız arada araçtan inerken ceyran çarpar gibi enerji boşalımı oluyor..
ares'in gösterdiği paspaslar bunlar. ares sen naptın aldın mı bunu? togi geçme yerleri falan var mı? keşke bir foto olsa ben de mi alsam bunu?TOGI link' Alıntı:Ben de aşağıdaki linkteki paspaslardan var oldukça memnunum.
Araca özel olduğundan önler ve arkalar tam oturuyor etrafında boşluk kalmıyor ve çukur olduğundan kirler içinde toplanıyor temizlemesi kolay oluyor.
Tam kauçuk değil garip bir malzeme ama su geçirmiyor ve halı gibi yumuşak..
http://urun.gittigidiyor.com/Opel-Astra-J-2009-Havuzlu-Orjinal-Paspas-NEW_W0QQidZZ38009968
teşekkürler. alayım o zaman ben de. biraz pahalı ama orjinal paspastan daha ucuz ve sanırım daha iyi.TOGI link' Alıntı:Foto yakın zamanda eklerim.
Şöför tarafının kendi geçme halkası var zemine çok pratik bir şekilde takılıyor ama ben gerek duymadım.
Tam araca göre olduğundan hiç boşluksuz oluyor.Heleki arkalar mükemmel orta kısım içinde bir parça var arkada halı neredeyse hiç görünmüyor.
Yaz kış kullanılabilecek bir paspas. Su geçirmeyen ama halıya benzeyen yumuşak bir malzemeden yapılmış.
sn halil bey bu gidişle bir astra parası da aksesuarlara gidicekhllb link' Alıntı:aldım gitti verdim siparişi