kaza geçirmiş bir astra gtc

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
sl1xa6.jpg

sl3nm4.jpg

sl4ac2.jpg

bu kaza 120 km ile olmuş içinde 2 kişi warmış galiba 2 side canlı yabancı bi siteden bulduğum için pek anlamadım

buda orjinalmetin
orjinal metin' Alıntı:
Scenarij izgleda ovako! Sa 120km/h ulazak u jaki zavoj, klizanje u kolni jarak, vožnja po jarku nekih 25m, udarac u betonski most (vozać u tom trenutku leti kroz prednje vjetrobransko staklo jer nije bio vezan), okretanje u zraku preko mosta i padanje na krov. Slike su slikane pošto je auto izvučen van. Od zračnih jastuka aktivirali se prednji 2 i bočni ljevi.
Zanimljivo je da se vide papučice od nožnih komandi kako su se povukle prema gore. A i mjesto vozaća nije sprešano. Sve u svemu trebalo se vezat, vako nam je kolega u komi i još je kritično. Želim mu brz oporavak.

opel korumuş ikisine de .....işte süratin sonu aman yavaş, makasa son artık

eğer kaza anında emniyet kemerleri takılı ise büyük yara bile almamışlardır bence

takla atmış da,ön sağ çamurluk da yanmış heralde değilmi arkadaşlar?.

Her haliyle arabanın saglam göründüğü kesin.Ama kaza bu ne olacagı belli olmaz araba mükemmel olsa bile...Ciddi bir kazaymış,kimbilir kaç takla atmış...Bence çamurluğa her ihtimale karşı deyip yangın söndürücü tutmuşlar.Belki ufak tefek duman dumanlar cıktıysa...

arkadaşlar kazayı görünce aklıma geldi,arama yaptım tam aradığımı bulamadım..astra h larda emniyet kemeri takılı olmayınca havayastıkları açılmıyor değilmi kesinlikle?

kötü olmuş kaza.dikaktli ve aşırı süratli kullanmamak lazım arabayı.böyle resimlri görünce daha iyi anlıyor insan

Geri