kaza geçirmiş bir astra gtc

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herşeye rağmen iyi sağlammış makina helal olsun içindekilerede bişey olmadıysa süper yani

arkadaşlar tavanı görmüyormusunuz vitese kadar içe göçmüş nasıl sağlam gözüktü gözünüze anlayamadım sahsen...:eek:

bu ne ya

Corsa_N' Alıntı:
arkadaşlar tavanı görmüyormusunuz vitese kadar içe göçmüş nasıl sağlam gözüktü gözünüze anlayamadım sahsen...:eek:

Tavan bayagı göçmüş evet ama vitese kadar degil,hatta göğüs seviyesine kadar da inmemiş.Benim saglam arabaymıs dememin nedeni,kazanın çok büyük bir kaza oldugu ve suratli oldugu kesin.Görüntülerden belli oluyor.Ona ragmen kabin çok çok kötü degil...
Tavan buyuk ihtimalle tümsek bir yere gelmiş takla esnasında.O yüzden sırf o bölüm bayagı iceri girmis..

kaza esnasında kaporta aksamının eğilip bükülmesi o aracın kötü olduğunumu gösterir?

panoramik sunroof olsaydı şu an 2 kişi de oteki dunyadan opelim.net e el sallıyo olurdu.yangın çıkmamış, radyator veya silecek suyu kabı kırılmış motora değip duman çıkarmıştır. aman yakıt hortumlarınızı da 5 yılda bi değiştirin esnekliğini kaybetmeden

Corsa_N' Alıntı:

Aynen öyle araç pert olmuş arkadaşlar opeli tanklaştırmışlar. Yaklaşımlar gerçekçi olmalı. Hızın sonucuna nedayanabilirki .Tamam opel bazılarından farklı olabilir, ama kantarın topuzda abartılı kaçmış.:confused: :confused: :cry:

kaporta o kadar hasar almazsa yolcular mah olur esnemesi iyidir tasarım ve şese yapısı bunu gerektirir o yamulma esnasında 120 km olan hız yolcuya ulaşana kadar bayagı düşüyor sert darbe hız düştükten sonra olur ..
yani çok başalırı bir kaporta tek kapılı oldunugu dikkate almak gerek

düşünün emniyetteki zırlı akrep aracı ile carptıgını adam direk darbe alır ve yalan olurr

Geri