- Konuyu Başlatan
Çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın çok titiz olmamak lazım ne kadar titiz olursak o kadar iş geliyor başımıza
ALLAH razı olsun sağolun...aynen öle...çok titiz olmak sakıncalıymıs anladım...bunu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın çok titiz olmamak lazım ne kadar titiz olursak o kadar iş geliyor başımıza
keşke bekletip antalyaya geldiğinde yaptırsaydık ibrahim macunsuz hallettirirdik neyse kardeşim bununla geçmiş olsun dikkat et artık trafikte
bende kedilerin arabaların üstüne çıkmasına gıcık oluyorum bu yüzden otoparkta 50 tane araba olmasına rağmen gelip benimkinin üstüne çıkıyorlar...
bagaj kapağı kedilerin tırmıkları yüzünden boyanacak hale geldi
bende kedilerin arabaların üstüne çıkmasına gıcık oluyorum bu yüzden otoparkta 50 tane araba olmasına rağmen gelip benimkinin üstüne çıkıyorlar...
bagaj kapağı kedilerin tırmıkları yüzünden boyanacak hale geldi
bende battaniye seryorum artık bagaj kapağına hem daha rahat ediyorlar hem arabayı çizmiyorlarSeviyorlar keratalar, ne yaparsınız... Valla ben de yepyeni arabamın üstünde bazen pisicikler görüyorum, ama olsun, kıyamam ben onlara hiç kızamam ki... Sonuçta biri canlı, diğeri metal. Bazıları da insana alışık oluyor, elimle tutup severek indiriyorum.
kardeş geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. maalesef ülkemizde o kadar kolay ehliyet alınıyor ki bütün eğitimini trafikte bizim üzerimizde alıyor sürücüler.
ben aracı artık yıkatmaktan korkuyorum resmen. ne zaman yıkatıp pırıl pırıl yapsam bir veletin ya da insanlıktan nasibini almamış birinin sanat eserleriyle karşılaşıyorum. En ufak bir çiziğe bile kafa takınca böyle oluyor ne yazık ki..