Kaza Yaptim Arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KADIOGLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya şimdi bu araba perte mi çıkcak??? hiç bişey yok arabada yaw:) pek anlamam gerçi ama motora falan bişey olmamış sanki tavan mavan yerinde.. bi ön sol direk yamulmuş o da düzeltilir heralde bi far bi tampon tamamdır öle deil mi?

Bende öyle düşünüyordum ama servise arabaya bakmak için uğradığımda sadece kaporta aksamının 10 milyar civarı tuttuğunu, ön takımın motora kadar dayandığını, özellikle sol tekerleğe ait tüm bağlantıların ve akis milinin hasar gördüğünü, ön jantların ve lastiklerin değişmesi gerektiğini söylediler, gördüğüm kadarıyla radyatör de patladı, airbaglarde cabası.

Ben arabanın bu hale geldikten sonra pert olmasını istiyorum, bakalım ne olacak. Sonucu burada arkadaşlarala paylaşacağım.

Son düzenleme:
onla geçmiş olsun kaskodan paranı alıp yeni arabanı alırsın canını sıkma

Bende öyle düşünüyordum ama servise arabaya bakmak için uğradığımda sadece kaporta aksamının 10 milyar civarı tuttuğunu, ön takımın motora kadar dayandığını, özellikle sol tekerleğe ait tüm bağlantıların ve akis milinin hasar gördüğünü, ön jantların ve lastiklerin değişmesi gerektiğini söylediler, gördüğüm kadarıyla radyatör de patladı, airbaglarde cabası.

Ben arabanın bu hale geldikten sonra pert olmasını istiyorum, bakalım ne olacak. Sonucu burada arkadaşlarala paylaşacağım.

doğru sölüyosun:D

Son Durum Nedir Inşallah Perte çikartmişlardir çünkü Yapilsada Araç Randuman Almayabiliyor Tekrar Geçmiş Olsun

Çok büyük geçmiş olsun.

Son Durum Nedir Inşallah Perte çikartmişlardir çünkü Yapilsada Araç Randuman Almayabiliyor Tekrar Geçmiş Olsun

Hala bir sonuç yok, çünkü az önce servisi aradım experin henüz gelmediğini söylediler, axa oyak'ı aradım arabam beş gündür yatıyor henüz gelip bakan olmadı diye, görevlendirilen experi aramanız gerekiyor dediler. Experin cep numarsını aldım fakat ulaşamıyorum ve gittikçe sinirlenmeye başlıyorum. Servis te heveslendirdi büyük ihtimalle pert olur diye, merakla sonucu bekliyorum.

Araba pert olursa diye ayrı üzülüyorum (çünkü çok sorunsuz bir astraydı) bir yandan da pert olmazsa arabayı satarken kaç para zarar ederim diye düşünüyorum. Artık hakkımda hayırlısı olur inşallah.

Geri