Kaza Yaptim Arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KADIOGLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hala bir sonuç yok, çünkü az önce servisi aradım experin henüz gelmediğini söylediler, axa oyak'ı aradım arabam beş gündür yatıyor henüz gelip bakan olmadı diye, görevlendirilen experi aramanız gerekiyor dediler. Experin cep numarsını aldım fakat ulaşamıyorum ve gittikçe sinirlenmeye başlıyorum. Servis te heveslendirdi büyük ihtimalle pert olur diye, merakla sonucu bekliyorum.

Araba pert olursa diye ayrı üzülüyorum (çünkü çok sorunsuz bir astraydı) bir yandan da pert olmazsa arabayı satarken kaç para zarar ederim diye düşünüyorum. Artık hakkımda hayırlısı olur inşallah.
abi benden tavsiye aynı olay benim başımada geldi araya adam sokabiliyorsan çok iyi olur yoksa aracı tam anlamıyla yapsalarda satarken çok zarar ediyorsun...

Çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inş pert'e çıkar yapılırsa ilerde satarken baya zarar edersin...

Geçmiş olsun, umarım pert e çıkar araç. Satarken büyük zarar edersiniz aksi halde. Expert ile görüşme imkanınız olursa pert e çıkarılabilmesi için ricada bulunabilirsiniz. Bursa'da durum nedir bilmiyorum ancak abim kaza yaptığında servis e gelen expert değişmesi gerekmeyen parçalara dahi değişim yazıp fatura şişirmişti kasko var diye. Servislerle experin anlaşması mı vardır nedir bilemem artık. O aracın pert e çıkması hem sizin açınızdan hem de servis açısından karlı olacaktır. Servis de expert e gerekli telkinlerde bulunur tahminimce.

servisler zaten bir sürü parça ile faturayı yeterince şişiriyorlar,bizim de başımıza geldi, corsa pert edildi.kasko da yazan araç değerini, piyasa değeri ile karşılaştırdılar.ona göre ödeme yaptılar.bizim kasko değeri , piyasa değerindeydi onu alabildik.ancak parayı alabilmemiz 45 gün kadar sürdü ne yazıkki...

geçmiş olsun

inş perte çıkarırlar diycem ama :((( pek sanmıyorum. anca experi bağlamaya çalışçan. bide servisin ne kdr masraf çıkaracağına bağlı. eğer aracın değerine yakın bir değer çıkarırlarsa pert olabilir araç

Bugün, yani kazadan tam 12 gün sonra nihayet eksper kararını verdi. Çoğu arkadışımızın tahmin ettiği gibi araç perte çıkmadı, hoş arabayı servise götürdüğümde serviste aracın pert olabileceği söylenmeseydi bende boş yere ümitlenmiyecektim. Buradan, aracın tamirine 12 sonra başlanmasını sağlayan axa oyak yetkililerine teşekkür ediyorum, ayrıca kaskomun süresi bittiğinde göstermiş oldukları üstün performası dikkate alacağımı belirtmek istiyorum.

Araçta değiştirlecek parçalar kısaca şöyle;
-Sol ön ve arka çamurluk, kaput, sol ayna
-Sol arka kapı
-Ön iki jant ve lastikler
-Ön tampon, panjur, sis lambaları, sol far
-Torpido, airbagler
-Sol aks, salıncaklar, rot kolları, amortisör

Arabayı satmaya kalktığımda yaşayacağı değer kaybını düşünmek bile istemiyorum. Allah kimsenin başına vermesin.

Geri