kaza yaptım

Ynt: kaza yaptım

geçmiş olsun..

öncelikle geçmiş olsun, hasarınızın tamamı otoking'te kaskonuz bozulmadan yapılır. dediğiniz yeri anladım ama olayı görmeden yorum yapmak doğru olmayacaktır. ayrıca bayanların araç kullanmasına karşıyım çünkü sürekli fren yerine gaza basıyorlar.  :)

DERSİMLİ link' Alıntı:
öncelikle geçmiş olsun, hasarınızın tamamı otoking'te kaskonuz bozulmadan yapılır. dediğiniz yeri anladım ama olayı görmeden yorum yapmak doğru olmayacaktır. ayrıca bayanların araç kullanmasına karşıyım çünkü sürekli fren yerine gaza basıyorlar.  :)

Birde o tür bayanların ağır vasıta şöförü olduklarını düşünsene. Gelmeee.. Gelmeeeee.. Daaat da daaattt (sçövörifresk el asfaltani de Picasso)  ((:

Çok geçmiş olsun.Bu kadınlar böyle,mutlaka iyi kullananlarıda vardır.Ama geneli yol tamamen onlara tahsis edilmiş gibi kullanıyorlar.Dönerken sol şeritten arabamı geliyor,aman canıııım hiç önemli değil :) Hasarınıza gelince otoking mini onarımla halleder bence ve kaskonuzda bozulmaz.Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hasar hıza ve çarpmaya göre gene az görünüyor.

Bu arada bayanlar çok panikler; birkaç sene önce yabancı plakalı tır şöförünü bir teyzenin elinden ben kurtarmıştım yoksa linç edecekti, suçlu da kendisi oysa.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Geçmiş olsun hasar hıza ve çarpmaya göre gene az görünüyor.

Bu arada bayanlar çok panikler; birkaç sene önce yabancı plakalı tır şöförünü bir teyzenin elinden ben kurtarmıştım yoksa linç edecekti, suçlu da kendisi oysa.

Polo'mun altına TIR'ını nasıl sokarsın diye üste çıkmak. ((:

Geri