kaza yaptım

Ynt: kaza yaptım

merakımdan soruyorum kaza beyaz arazi aracının olduğu yerde mi yoksa tam yola çıkış başlangıcında mı oldu? bir de kaza anında sizin araç bağlantı şeridine mi kaymıştı yoksa hala kendi şeridinizde miydiniz?

geçmiş olsun hasar sadece çamurlukta.ön tampondaki hasar minik ve halledilir.ona para ödemeyin.çamurluk yapıldıktan sonra mini onarıma götürün.Allah daha büyüğünü göstermesin

Bende dunya ticaret merkezinde calisiyorum ve iyi biliyorum o yoldaki kasaplari. Buyuk gecmis olsun.

Geçmiş olsun aracınızda büyük bir ziyan yok gibi yine de tutanağı olduğu şekli ile yazmanız iyi olmuş

Gökalp link' Alıntı:
merakımdan soruyorum kaza beyaz arazi aracının olduğu yerde mi yoksa tam yola çıkış başlangıcında mı oldu? bir de kaza anında sizin araç bağlantı şeridine mi kaymıştı yoksa hala kendi şeridinizde miydiniz?

Tekrar herkese tesekkur ederım, kaza 1. fotoda peugeot ile minivanın yan yana oldugu yerde mınıvanın serıdının bıtıp benım serıtle bırlestıgı yerde oldu yanı ben serıdımden hıc cıkmadım dıger arac benım serıde gırdıgınde oldu

Geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun.

dreamofice link' Alıntı:
Tekrar herkese tesekkur ederım, kaza 1. fotoda peugeot ile minivanın yan yana oldugu yerde mınıvanın serıdının bıtıp benım serıtle bırlestıgı yerde oldu yanı ben serıdımden hıc cıkmadım dıger arac benım serıde gırdıgınde oldu

o zaman herzamanki gibi kadınlar yine hatalı

Gökalp link' Alıntı:
o zaman herzamanki gibi kadınlar yine hatalı
Maalesef, sakınan göze çöp batar ; kadınlarda trafıkte sureklı kacıyorum ama yıne bırsekılde gelıp üstüme çıkıyorlar:) daha trajikomik olanıda nasıl veryansın edıyorlar hemen polısı cagırıyorlar,sinyal verdım ben diyor,sankı sınyal verınce aracımızın tepemisine cıkma hakkı tanınıyor bunlara! trafıkte bayan gördugunuz yerde serıt degıstırın karsı serıde gecın bır seyler yapın arkadaslar yeterkı onlarda uzak kalın:)

Geri