kaza yaptım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ac@d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: kaza yaptım...

geçmiş olsun. nazarlığınız olmuş olur. size bir şey olmamış gerisi önemli değil.

geçmiş olsun

Gelmiş geçmiş olsun, Allah beterinden korusun..

Geçmiş olsun sağlık olsun

Uğur abi çok geçmiş olsun. Alt tamponda olduğu için canını çok sıkma. Bununla geçmiş olsun. Size bir şey olmaması da daha da sevindirici. Nazarlık olsun...

büyük geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim arkadaşlar,ucuz atlattık,herhalde nazar çıktı, öndeki araç minibüs olduğu için arka tamponu düşüktü,onun için darbe alttan geldi,sadece tamponda hasar oluştu, birde sanırım radyatör delindi,farlarda ve sinyallerde bir sorun yok,bugün ekspertiz rapor çıkartacaktı,ona göre kaskodan halledecekler,

Cok geçmiş olsun buna şükür bir sadaka verin çocuk veya bir yetim sevindirin bununla kalir insallah şimdi her ne kadar arkadan carpan sucluda olsa öndeki arac aniden durunca direksiyonu kirmaya vakit kalmiyor

Takip mesafesini korumakta tamda bu noktada devreye giriyor biz Türk milleti ben dahil pek uymuyoruz bu kurala sabirsiziz biraz hepimiz malesef zaman zaman kacinilmaz oluyor cana geleceğine mala gelsin halledilir tampon önemli değil allah birdahq yasatmasin

Geri