kaza yaptım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ac@d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: kaza yaptım...

Uğur abi çok geçmiş olsun, en büyük kazan bu olsun. Abi sorun yok kaporta aksamında sıkıntı yok tampon kolayca yenilenip boyanır. Tekrar geçmiş olsun selamlar...

geçmiş olsun

adRe J link' Alıntı:
Cok geçmiş olsun buna şükür bir sadaka verin çocuk veya bir yetim sevindirin bununla kalir insallah şimdi her ne kadar arkadan carpan sucluda olsa öndeki arac aniden durunca direksiyonu kirmaya vakit kalmiyor

Takip mesafesini korumakta tamda bu noktada devreye giriyor biz Türk milleti ben dahil pek uymuyoruz bu kurala sabirsiziz biraz hepimiz malesef zaman zaman kacinilmaz oluyor cana geleceğine mala gelsin halledilir tampon önemli değil allah birdahq yasatmasin

madmax50 link' Alıntı:
Uğur abi çok geçmiş olsun, en büyük kazan bu olsun. Abi sorun yok kaporta aksamında sıkıntı yok tampon kolayca yenilenip boyanır. Tekrar geçmiş olsun selamlar...
kenangokhan link' Alıntı:
çok sağolun arkadaşlar, büyük bir olasılıkla tampon değişecek,tamponu söktüklerinde inşallah başka birşey çıkmaz, tampon zaten plastik, aracın kaportasında herhangi birşey yok, ama malesef kasko hasarı tramere işleyeceği
için ilerde millete laf anlatmak zorunda kalacağız, aracın resimlerini çektim, artık  ilerde arabayı değiştirirsek, alan kişiye resimlerini gösteririz,

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Uğur kardeşim çok geçmiş olsun.Arabalarımız hep kem gözler altında nazar çıkmış.Tekrar büyük geçmiş olsun.Selamlar.

Geçmiş olsun....

Direksiyonun başına geçtiğimiz sürece karşılaşacağımız durumlar.Geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Böyle ufak kazalar herzaman olabiliyor, önemli olan Size birşey olmaması. Aracınızdada ufak bir nazarlık olmuş, tavsiyem servisi tamponun düzgün boyanması konusunda uyarmanız, bazen serviste özensiz boyanman parçalarda boya dökülmesi ve ton farkliliği olabiliyor

Geri