kaza yaptım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakar06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Büyük geçmiş olsun, Allah korumuş.

Geçmiş olsun allah beterinden korusun

Saolun arkadaşlar. Kaskom var bugün servise gittim işçilik dahil 26500 TL. masraf çıkarmışlar. Sanırım araç pert olacak. Şimdi bir araç almayı düşünüyorum ama kararsızım kafam karışık ne alayım diye. Kaza nasıl oldu? Yağmur atıştırıyordu viraja hızlı girince araç kontrolden çıktı birde üstüne frene asılınca araba kendini şarompele bırakı verdi bende direksiyona yapıştım ya Allah diyerek. İlk önce soluna vurdu sonra sağına sonra tekrar soluna sonra yan vaziyette sağına yattı. Çok şükür yaşıyorum dedim ve kendimi kontrol ettim ağrıyan omzum vardı ama hareket ettirebiliyordum. Arkadan arkadaşım arabasıyla beni takip ediyordu. Hemen o geldi ona iyi olduğumu söyledim polisi aradı. Bende bu arada şahsi eşyalarımı araçtan topluyordum. Kapıyı açamadık bende sürücü tarafındaki camı indirip kendim çıktım. Sonra polis, ambulans geldi. Araç başında arkadaşımı bırakıp ambulansa binip gittim. Sürücü tarafındaki yan hava yastığı açıldı. Sol omuzumda küçük bir zedelenme var onun da ağırısı geçti çok şükür bende çizik bile yok. Allah kimseye vermesin. Arabama özenle bakıyordum daha 24000 km. deydi çizik bile yoktu çok sakınan göze çöp batar derler ya doğruymuş, yaşadığım ilk kazanında bu denli büyük olmasıda kötü tabi. Allah korudu...

Kardeş çok çok geçmiş olsun. Çok şükür size birşey olmamış. İnşallah daha iyi bir arabaya sahip olursunuz.

cok geçmiş olsun. arabaya yerine gelir hatta daha iyisi olur allah kimseye kaza bela gostermesin...

çok çok geçmiş olsun,şükür sizde bir şey yok..

geçmiş olsun. allah tekrarından korusun

Geçmiş olsun mevlam korumuş valla

Son düzenleme:
Büyük geçmiş olsun hızdan şiddetle sakınmak lazım

Dediğiniz gibi ilk kazanız ve bu kadar büyük olması gerçekten çok kötü.
Fakat arabanızı yaptırmak yerine dediğiniz gibi perte çıkması daha iyi olur.
Tekrar tekrar geçmiş olsun...

Opelden vazgeçmeyerek corsa almanızı tavsiye ederim çok şık bir araç (siyah olabilir)

Son düzenleme:
Geri