Kaza yaptım :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakaniko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gecmis olsun

Geçmiş Olsun, Allah beterinden saklasın

geçmiş olsun benzer bir olay başıma geldi .araç bir anda dönmeye başlıyor ve insan panikliyor .arkadan gelip çarpan olmaması da büyük şans

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Geçmiş olsun öncelikle araç ablamın aracı yazmısınız da duydugum kadarıyla kasko yapılırken çift sürücü diye yapılıp belgede sizinde adınız gecmezse kasko ödemıyormus varmıdır aslı astarı?

tek sürücü indirimi alabiliyorsunuz %10 gibi bir indirim oluyor fakat başka biri araçla kaza yaparsa aynı indirim oranında hasardan kesinti olur yani tamamını ödememe diye birşey olmaz...

gördüğüm kadarıyla pert olmakla olmamak arasında bir hasar görünmeyen yerlerde süpriz masraflar çıkarsa pert olabilir...

geçmiş olsun...

Bende sarıyer civarında oturuyorum. o viraj ben bildim bileli ıslak kuru olduğu çok nadirdir herhalde.. zemin ıslak birde direksiyonu ani kırdıysan arka tarafı atmıştır tabi bide panikle frene bastın sanırım tamamen kontrolü kaybettin...neyse cana geleceğine mala gelsin. sizde birşey yokya gerisi boş. aracın resimlerini gördüm araç kaldırıma vurduğu için karter filan gitmiş haliyle şanzumanda hasar görmüştür. büyük ihtimalle aracını perte çıkarırlar.tekrar geçmiş olsun...

Hakan Bey büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Mal canın yongasıdır elbette ama can olmayınca mal da olmuyor maalesef !!!. Allah sağlık versin, daha iyisini alırsınız inş.

Geri