Kaza Yaptım ! !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
akşam buluşup raporu doldurduk. raporda suçunu itiraf etti sayılır :)

bu arada kız daha küçük ya '89 doğumlu
Aranızda sanki kaç yaş varsa bi de küçük ya diyoo :D

Kamera falan yok mu o kavşağı kontrol eden. Kayıtlardan suçlu bulunur.

volkan abi kaza sorası kahve falan :D
iyi gene uslu çıkmış itiraf etmiş :)

gecmış olsun kardesım

Aranızda sanki kaç yaş varsa bi de küçük ya diyoo :D

Kamera falan yok mu o kavşağı kontrol eden. Kayıtlardan suçlu bulunur.

4 yaş var sayılır :D

kayıt filan olduğunu zannetmiyorum. ama bi sorayım belki çıkar bişeyler.

Geçmiş olsun. Ben ordan geçerken bu kazayı görmüştüm.

geçmiş olsun

gecmis olsun.

:D Hocam orası Konya olsa Kavşaktaki sana yol verirdi :D Konyada Kural bu biliyorsun :D , ancak normal trafik kurallarında sen döner kavşağın yoluna girmiyorum desende orda 2 metrelik bir alanda döner kavşağı kullanıyorsun, bu sebeple döner kavşağa giriyor sayılıyorsun, dolayısıyla senin yol vermen gerekirdi :D

Ancak zenginliğe bak 89 lu kızın altında BMW 1.16 , offf off biz anlımızın teri ve borç harçla 2nci el Vectra yı zar zor alıyoruz hemde çift maaş :D

geçmiş olsun ama o ablam haksiz kesinlikle eğer rüşvet söz konusu olmaz ise sen haklı çıkarsın araya rüşvet girerse karşı taraf haklı çıkar başıma geldi daha önceden

:D Hocam orası Konya olsa Kavşaktaki sana yol verirdi :D Konyada Kural bu biliyorsun :D , ancak normal trafik kurallarında sen döner kavşağın yoluna girmiyorum desende orda 2 metrelik bir alanda döner kavşağı kullanıyorsun, bu sebeple döner kavşağa giriyor sayılıyorsun, dolayısıyla senin yol vermen gerekirdi :D

Ancak zenginliğe bak 89 lu kızın altında BMW 1.16 , offf off biz anlımızın teri ve borç harçla 2nci el Vectra yı zar zor alıyoruz hemde çift maaş :D

öyle desek bile onun bana yol vermesi lazımdı. ben daha önce girdim artı ben sağdan geliyorum :D

Geri