Ynt: Kaza.
gayet iyi olmuş araba abi allah bir daha göstermesin.
gayet iyi olmuş araba abi allah bir daha göstermesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
corsa_1990 link' Alıntı:gayet iyi olmuş araba abi allah bir daha göstermesin.
chiv link' Alıntı:Öok güzel olmuş, hiçbir şekilde belli olmuyor. Hiç sıkmayın canınızı, daha da kötü olabilirdi. Keyifli keyifli kullanın aracınızı.
Stoplarınız hala eskisi gibi bravoo
Bu arada jantın fiyatını öğrenebildiniz mi acaba? Faturada yazıyor mu ki?
Eğer paylaşabilirseniz çok ama çok sevinirim.
REC link' Alıntı:Maaşallah çok güzel görünüyor, Allah tekrarlarından korusun inşallah special_prayer
vigilante8 link' Alıntı:Kardeşim büyük geçmiş olsun, Çok üzüldüm. Bu insanları hiç anlamıyorum niçin dikkatsiz ve süratlı kullanıyorlar yazık ya.. Neyseki sana ve eşine bir şey olmamış Yinede allah can sağlığı versin işallah bundan sonra nice nice astralara, amperalara diyelim. Shell ile olan ateşli münasebetlerden kurtulmak ümidiyle
+1 shell naptı abi?gorkemtekin link' Alıntı:abi arabana kavuşmana sevindim benimde aracım çok kısa zamanda onarımı oldu tarık abinin yoğun ilgisi sayesinde salı günü aracım hazırdı bugün aldım eskisinden daha iyi oldu.senin aracındada resimlere bakarak konuşuyorum renkte ton farkı olmamış allah tekrardan kaza bela göstermesin abi inşallah...bu arada abi shell le ilgili bi problem mi oldu ben sürekli shelden yakıt kullanıyorum çok memnunum.diğer istasyonlara göre çok kaliteli yakıtı dizel partikül filtresi hiç çalışmıyor shelden yakıt kullandığımda