Kaza.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kaza.

Sağolasın valla, öyle dert etmiyorum artık. Allah cümlemizi beterinden korusun.

Abi ben bu olayı sanırım yeni görüyorum... :(
Çok çok geçmiş olsun... Gereksiz ve tatsız bir kaza olmuş (Gerçi gerekli ve tatlı kaza yoktur da)
Gördüğüm kadarıyla hallolmuş... Sağlık olsun...

Tekrardan geçmiş olsun dostum. Görüldüğü üzere sıkıntısızca hallolmuş. Sordun mu turbo basıncını?

UNS link' Alıntı:
Abi ben bu olayı sanırım yeni görüyorum... :(
Çok çok geçmiş olsun... Gereksiz ve tatsız bir kaza olmuş (Gerçi gerekli ve tatlı kaza yoktur da)
Gördüğüm kadarıyla hallolmuş... Sağlık olsun...

Sağolasın Tunç. Allah bunu gerekli ve tatlı kılacak kaza vermesin cümlemize. ((:

Oldu bitti maşallah, tekrarlanmaz inşallah diyorum. (:

eketen link' Alıntı:
Tekrardan geçmiş olsun dostum. Görüldüğü üzere sıkıntısızca hallolmuş. Sordun mu turbo basıncını?

Sağolasın Emrecim. Bir sıkıntım yok şu an yapılan işlemlerle ilgili, inşallah öyle devam eder.

Turbo basıncı ile aldığım cevabı aktarayım :

Şimdi abi bu basıncın ölçümü ile alakalı olarak bildiğiniz gibi güç yakıt oranı bağlamında bir dakika ben diğer arkadaşı bir çağırayım ki o da şu an yok burda yani.

Pek okunmuyor mu? Bende pek duyamadım zaten cevabı. Ama benim arabada bir sıkıntı yokmuş. Netice o. (((:

batu link' Alıntı:
allah bir daha kaza göstermesin..geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim. Cümlemize göstermesin inşallah.

GNSpower link' Alıntı:
Sağolasın Tunç. Allah bunu gerekli ve tatlı kılacak kaza vermesin cümlemize. ((:

Oldu bitti maşallah, tekrarlanmaz inşallah diyorum. (:
Aynen abi

GNSpower link' Alıntı:
Sağolasın Emrecim. Bir sıkıntım yok şu an yapılan işlemlerle ilgili, inşallah öyle devam eder.

Turbo basıncı ile aldığım cevabı aktarayım :

şimdi abi bu basıncın ölçümü ile alakalı olarak bildiğiniz gibi güç yakıt oranı bağlamında bir dakika ben diğer arkadaşı bir çağırayım ki o da şu an yok burda yani.

Pek okunmuyor mu? Bende pek duyamadım zaten cevabı. Ama benim arabada bir sıkıntı yokmuş. Netice o. (((:

:) 

Geri