Kaza.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kaza.

chiv link' Alıntı:
Doğan bey gelişme var mı acaba? Hala teslim etmediler mi aracı ya   walll

Sayın chiv, aracı aldım.

Pazartesi yine gittim servise son kez, dış ısı müşürünü yerine taktılar ve sanıyorum artı inşallah amin bu kazayla ilgili tekrar servise gitmek durumunda kalmayacağım. (Umut tabii benimkisi)  ((:

Ha şöför koltuğum hala gıcırdıyor. Yağladık dediler. Yien gıcırdıyor. (:

Teslim almış olmanıza sevindim. İçinize sindimi peki yapılan işçilik? Varmı bir sıkıntı problem.
Umarım eski hali gibi yapmışlardır  okkk
Ne kadarmış toplam çıkan masraf peki?

chiv link' Alıntı:
Teslim almış olmanıza sevindim. İçinize sindimi peki yapılan işçilik? Varmı bir sıkıntı problem.
Umarım eski hali gibi yapmışlardır  okkk
Ne kadarmış toplam çıkan masraf peki?

Kazadan evvel Cosmo donanıma sahip aracımın geçirdiği travma sonucu Enjoy Plus'a düşmesi haricinde göründüğü kadarıyla eskisi gibi. (:

Yalnız arabanın içi çok pis. İç dış temizlik yapıldı güya ama döşemelere sinmiş resmen kir. Sonax'a mecbur araba.

Faturada toplam 2500 TL masraf görünüyordu.

Doğan gözün aydın Allahtan temennim bundan sonra böyle bir sebepten servise gitmek zorunda kalmazsın,koltuk gıcırtısı konusuna gelince ee abi koltuk haklı böyle bir bünye üstüne çıkıyor gel sana tır koltuğu alalım hani körüklü olanından valla tısır tısır gidersin :D

ulas79 link' Alıntı:
Doğan gözün aydın Allahtan temennim bundan sonra böyle bir sebepten servise gitmek zorunda kalmazsın,koltuk gıcırtısı konusuna gelince ee abi koltuk haklı böyle bir bünye üstüne çıkıyor gel sana tır koltuğu alalım hani körüklü olanından valla tısır tısır gidersin :D

Sağolasın Ulaşcım, inşallah daha gitmeyeyim.

Koltuk iyi fikir valla. Yalnız hızlı giderken k.tüm tavana vurabilir ilk çukurda. Malum mancınığa dönüşme riski var onun. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Kazadan evvel Cosmo donanıma sahip aracımın geçirdiği travma sonucu Enjoy Plus'a düşmesi haricinde göründüğü kadarıyla eskisi gibi. (:

Yalnız arabanın içi çok pis. İç dış temizlik yapıldı güya ama döşemelere sinmiş resmen kir. Sonax'a mecbur araba.

Faturada toplam 2500 TL masraf görünüyordu.

Geçmiş olsun tekrar :) Teslim sonrası fotoğraflarını da bekliyoruz ama :)
Nasıl yani o kadar özenerek yaptığınız arka stopları mı söktüler de Enjoy Plus'a geri düştü ;D  ;D

GNSpower link' Alıntı:
Sağolasın Ulaşcım, inşallah daha gitmeyeyim.

Koltuk iyi fikir valla. Yalnız hızlı giderken k.tüm tavana vurabilir ilk çukurda. Malum mancınığa dönüşme riski var onun. ((:
:D  :D

Abi senin başına gelenlerin hemen hemen aynısını yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.ben eski aracımla kaza yaptıktan sonra aracımdan soğumuştum.pek binmek bile içime sinmiyordu.ama sonra alışıyorsun.kaza olayının önemsiz birşey oldugu fikri ön plana çıkıyor.altı üstü parçası değişti.biraz da değer kaybı oldu.o değer kaybını sadakan olarak düşün.boşver gitsin.canına bişe olmadı hiç dert etme.hiç olmamış gibi bin arabana gez toz eğlenmene bak.dünya malı dünyada kalır önemli olan mutlu olman :)

chiv link' Alıntı:
Geçmiş olsun tekrar :) Teslim sonrası fotoğraflarını da bekliyoruz ama :)
Nasıl yani o kadar özenerek yaptığınız arka stopları mı söktüler de Enjoy Plus'a geri düştü ;D  ;D

Yok Allah için arabanın tamamından daha önemliydi stoplarım. Ki zaten birden çok kez uyardım oradakileri, üzerinde boya var dikkat edin dedim. Aynen duruyorlar.

Benim güzelim AFL'li farlarım, çıtalarım nerede diye takılmıştım hasar danışmanına. (:

Resimleri az sonra paylaşacağım bu arada.

sallierim link' Alıntı:
Abi senin başına gelenlerin hemen hemen aynısını yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.ben eski aracımla kaza yaptıktan sonra aracımdan soğumuştum.pek binmek bile içime sinmiyordu.ama sonra alışıyorsun.kaza olayının önemsiz birşey oldugu fikri ön plana çıkıyor.altı üstü parçası değişti.biraz da değer kaybı oldu.o değer kaybını sadakan olarak düşün.boşver gitsin.canına bişe olmadı hiç dert etme.hiç olmamış gibi bin arabana gez toz eğlenmene bak.dünya malı dünyada kalır önemli olan mutlu olman :)

5000 TL'lik hayatımın sadakasıyla mutlu yarınları kucaklıyorum. ((:

Sıfır araba olduğu için değer kaybı daha dramatik oluyor dedi eskper, bende iyi sağlık olsun dedim. Neyse birkaç sene daha Shell'le ateşli ve bol münasebetli bir ilişki yaşamaya devam edeceğim gibi görünüyor. ((:

Cana gelmeyen hiçbirşey nihayetinde kalıcı dert değil, hayat güzel. (:

Evet kaza sonrası ilk resimler.

img1695resize.jpg

Bu resimde detaylı şekilde yapılan tamiratlar görüleb.. Araba nerede? Ha şu alt köşedeymiş. ((:

Alttaki resimde tamirat gören ön tampon, değişen çamurluk ve boyanan kapı düzgün yapılmış görünüyor.

img1697resize.jpg

Buradaki resimde yan taraftaki çizikler boyanmış, orada da gözüme çarpan bir sıkıntı yoktu.

img1699resize.jpg

Ve son olarak kazasız belasız kurtarabildiğim güzeller güzeli biricik stoplarım. Hala yerli yerindeler. (:

img1711resizek.jpg

Geri