Kazanında böylesi fikirlerinizi bekliyorum...

Bence boyatmayın,pasta cila ile temizlendiği kadarıyla kalsın,hem arabanızın yaşı itibarıyle boyanan kısım daha parlak duracaktır...

Pasta cila hiç çıkartacağını sanmıyorum...çünkü çizik değil biraz derin...düşünmedim değil..

ben fiyat fikri vermesi için autoking örneğini verdim.. beyaz arabada renk farkı fazla belli olmaz boyattır

hocam plastik aksam yani ön ve arka tampon değişse yada değişmese yada fiberle kırıklarını yaptırsan aracın değeri kaybolmaz.Önemli olan metal aksamdır.(kaput çamurluk kapılar tavan vs.)
Ayrıca Auto king de kaskon varsa (benim vardı) minionarımdan ücretsiz yapıyorlar. Ve tamponu komple boyamaya da gerek yok sadece o kısmını yapıyorlar plastik aksam olduğu için.150 Tl yi de geçeceğini sanmıyorum.

Çok geçmiş olsun.....

Kardeş bence boyat tamponda boya belli olmaz ayrı buna kaza bile denilmez aracınında değeri falan düşmez tampon tırnaklarını kesinlikle gözden geçir kaskon olsa autoking derdim mini onarımdan ücretsiz bile yaptırabilirdin.

Geçmiş olsun...

ibrahim yarın sanayiye gitme durumum var. sen nerelere sordun bilmiyorum ama uygun olursa buluşup birlikte gidelim bir iki yerden yine fiyat alırız. duruma göre bakarız sonra. uyar mı sana?

hocam plastik aksam yani ön ve arka tampon değişse yada değişmese yada fiberle kırıklarını yaptırsan aracın değeri kaybolmaz.Önemli olan metal aksamdır.(kaput çamurluk kapılar tavan vs.)
Ayrıca Auto king de kaskon varsa (benim vardı) minionarımdan ücretsiz yapıyorlar. Ve tamponu komple boyamaya da gerek yok sadece o kısmını yapıyorlar plastik aksam olduğu için.150 Tl yi de geçeceğini sanmıyorum.

Çok geçmiş olsun.....

sağolun...keşke kaskom olsaydı iy olurdu...

Kardeş bence boyat tamponda boya belli olmaz ayrı buna kaza bile denilmez aracınında değeri falan düşmez tampon tırnaklarını kesinlikle gözden geçir kaskon olsa autoking derdim mini onarımdan ücretsiz bile yaptırabilirdin.

Geçmiş olsun...

sağolun...ALLAH kimseye büyük yada küçük kaza vermesin...

ibrahim yarın sanayiye gitme durumum var. sen nerelere sordun bilmiyorum ama uygun olursa buluşup birlikte gidelim bir iki yerden yine fiyat alırız. duruma göre bakarız sonra. uyar mı sana?

bahadır ben oto laleliye sordum...bide opel servisi varya gümüşsoy onun karşısında ramazan ona sordum birde özcan var parçacı yakup'un çaprazında karşıda...yarın saat 11 de bir işim var ve geç bitmezse eğer tanıdığınız kişiye götürelim...bu arada bir arkadasım kendisi polis memuru tanıdığıma 125 tl ye yaparım demiş...bu fiyat digerlerine göre bana biraz da uygun geldi...ama araştırıyorum yinede...

vectra sağlam araba yeni kağıt kaportalı arabalardan olsa çamurluk gitmişti

Geri