Kazanında böylesi fikirlerinizi bekliyorum...

vectra sağlam araba yeni kağıt kaportalı arabalardan olsa çamurluk gitmişti

evet bu konuda vectra bir numara bile denilebilir...gerçi ben yavaşca sürttüm o ayrı ama...bundan önceki vectra b me kavşakta dururken sol kapıdan görmeyip tır çarpmıştı...adam telfonla konuşuyomuş..ve gören herkez o arabadan sadece tek kapı hasarlı nasıl çıktı diye şasırıyorlardı....ve sonra yapılır yapılmaz satmıştım aracımı...bunu almıştım...

bahadır ben oto laleliye sordum...bide opel servisi varya gümüşsoy onun karşısında ramazan ona sordum birde özcan var parçacı yakup'un çaprazında karşıda...yarın saat 11 de bir işim var ve geç bitmezse eğer tanıdığınız kişiye götürelim...bu arada bir arkadasım kendisi polis memuru tanıdığıma 125 tl ye yaparım demiş...bu fiyat digerlerine göre bana biraz da uygun geldi...ama araştırıyorum yinede...

benim çok samimi tanıdığım bir usta yok. gider fiyat alırız hangisi uygun olursa ve işçiliği iyiyse ona yaptırırız. yalnız boyatayım dersen tampon sökülecek falan iş uzayabilir şimdiden söyleyim :) 05053243611 telefon numaram. uygun vaktinde ara, haberleşir geçeriz sanayiye. benim araçta da akşam saatlerinde bir ses peydah oldu. akşam akşam sinirlerim tavan yaptı. hava kararmıştı gittim sanayiye günüz gözüyle bakalım dediler bana da. sen benim arabanın boyanması gereken yerleri görsen ağlarsın :kop:

geçmiş olsun

o kadar büyük gibi görünmüyor ama en kısa zamanda yaptır

inşallah sadece tırnaklar atmış vidası yerinden çıkmıştır.. o zaman yerine oturt ve orayı iyice temizle çok iz kalırsa lokal boya attır oraya

kafanıza takmayın aracınız hatasız ufak sürtme de nazarlık olsun.siyah plastik parçanın sürtme izi gecmez ama alt kısmı boyatmanız gerekecek.rahatsız olmam diyorsanız boyatmayın güzelce temizleyip pasta cila ile biraz daha düzgün bir görüntü elde edebilrsiniz..gecmiş olsun Alah beterinden korusun..

geçmiş olsun

o kadar büyük gibi görünmüyor ama en kısa zamanda yaptır

inşallah sadece tırnaklar atmış vidası yerinden çıkmıştır.. o zaman yerine oturt ve orayı iyice temizle çok iz kalırsa lokal boya attır oraya

tırnaklar sağlam yarın sadece o siyah kısmı boyatıp yaptırcam gerisi eğer rutuşla kurtulursa öle yapcam...ilerde satarken problem çıkmasın...hatta bu durumdan sonra satmayı bile düşünüyorum yaptırdıktan sonra...diğer aracımıda boyattıgım için satmıstım...bu aracımı daha çok seviyorum ama işte buda öle olcak gibi ama bakalım...

Son düzenleme:
kafanıza takmayın aracınız hatasız ufak sürtme de nazarlık olsun.siyah plastik parçanın sürtme izi gecmez ama alt kısmı boyatmanız gerekecek.rahatsız olmam diyorsanız boyatmayın güzelce temizleyip pasta cila ile biraz daha düzgün bir görüntü elde edebilrsiniz..gecmiş olsun Alah beterinden korusun..

siyah plastikte iz gitmez mi diyorsunuz???

Bir karış boya için araba mı satılır bosver

Siyah plastikteki iz gider mi acaba bilgisi olan var mı???

Geçmiş olsun , tamponun tırnakları kırıldımı?

tampon cikmis o takilir sinyali alirsin 15-20 tl ye.. tamponun siyah kusagini da cok ince zimpara ile duzelt ayakkabi boyasi surdun mu hallolur geri kalan beyaz yerde kalsin cok buyuk bi engel teskil etmiyor. keske herkesin derdi bu kadar ufak olsa.... gecmis olsun.

Geri