Kazanında böylesi fikirlerinizi bekliyorum...

tırnaklarda birşey yok tırnaklar oturuyor fakat o siyah plastik uc tarafı sıfıra kadar dayanmıs bitmiş yani...o bitmiş yer nasıl doldurulur bilgisi olan var mı???

Aracımı bugun sabah 9 da bir kaportacıya bıraktım...tavsiye üzerine...100 tl rakama herşeyi yapacak...resimleri paylaşacagım...ayrıca ön tampon üzerindeki siyah şeriti beyaza boyatsam kötü bir görüntü olur mu?

Bence boyat gitsin böyle binilmez, fotografları da sakla alan adama gösterirsin icinde kalmaz.

Aracımı bugun sabah 9 da bir kaportacıya bıraktım...tavsiye üzerine...100 tl rakama herşeyi yapacak...resimleri paylaşacagım...ayrıca ön tampon üzerindeki siyah şeriti beyaza boyatsam kötü bir görüntü olur mu?

Siyah şerit yakışıyor bence kalsın.

Takmayın kafanıza!

Geçmiş olsunda bu kadarcık kazacık için arabadan soğuyorsanız zaten araba sahibi olmanın hiçbir anlamı yok en güzeli dolmuş otobüs:)

Ayrıca satarken 15 yaşına gelmiş bir arabanın tamponunda boya var diye arıza çıkaran alıcıda sevabına dövülür o yüzden hiç moralini bozma.

Zaten ben diyim 3 sen de 4 sene içinde yaş icabı muhtemelen halihazırda başlamış olan kanser gözle görünür hale gelecektir. Benim 2000 model corsamın tavan ucları ve öndireklerin ön camla birleşim yerleri arka panel ve çamurluk ağızlarında vb. paslanma/çürüme başlamıştı.

Geçmiş olsunda bu kadarcık kazacık için arabadan soğuyorsanız zaten araba sahibi olmanın hiçbir anlamı yok en güzeli dolmuş otobüs:)

Ayrıca satarken 15 yaşına gelmiş bir arabanın tamponunda boya var diye arıza çıkaran alıcıda sevabına dövülür o yüzden hiç moralini bozma.

Zaten ben diyim 3 sen de 4 sene içinde yaş icabı muhtemelen halihazırda başlamış olan kanser gözle görünür hale gelecektir. Benim 2000 model corsamın tavan ucları ve öndireklerin ön camla birleşim yerleri arka panel ve çamurluk ağızlarında vb. paslanma/çürüme başlamıştı.

evet size katılıyorum bu yaştaki arabad aranmaz ama bizim milletimiz arıyor bide aksaray gibi bir yer olunca bile tamponda çizik olsun bu araba kaza yapmış diyorlar benim diğer aracımı satarken bir kapı boyalı diye araba takla atmış diyenini gördüm inanırmısınız...bu sıkıntıları yaşamamak için tereddütteydim fakat boyattım bugun yama boya attılar bir karış kadar yere resimlerini yarın koyacagım...

güle güle kullan.

güle güle kullan.

sağolasın resimleri yüklediğimde güzel olup olmadıgını yazarsınız...bahadır bugun seni arıyacaktım fakat 100 tl ye yaparım diyince arkadaş....seni rahatsız etmek istemedim...

sağolasın resimleri yüklediğimde güzel olup olmadıgını yazarsınız...bahadır bugun seni arıyacaktım fakat 100 tl ye yaparım diyince arkadaş....seni rahatsız etmek istemedim...

arasaydın keşke tüm gün boştum. biryerlerde oturur birşeyler içerdik bekleme süresince. ne kadar sürdü toplam zaman olarak, birde kime yaptırdın, yeri neresi?

arasaydın keşke tüm gün boştum. biryerlerde oturur birşeyler içerdik bekleme süresince. ne kadar sürdü toplam zaman olarak, birde kime yaptırdın, yeri neresi?

işin vardı diye rahatsız etmek istemedim...işin olduğu için arardım yoksa...bu ikinci el parça satan bayram var onun karşısında renault var onun kaportacısına yaptırdım genç bi oğlan...ismi savaş...görünüşte güzel iş yaptı şu ana kadar...saat 1 de verdim 5 te aldım...zımparasını çekti siyah şeridi boyadı beyaz yerin sadece boyası kaldı...yarında boya atarım dedi kurmasını bekleyelim dedi....yarın bakacağız güzelmi oldu kötü oldu...

Son düzenleme:
Geri