- Konuyu Başlatan
tırnaklarda birşey yok tırnaklar oturuyor fakat o siyah plastik uc tarafı sıfıra kadar dayanmıs bitmiş yani...o bitmiş yer nasıl doldurulur bilgisi olan var mı???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracımı bugun sabah 9 da bir kaportacıya bıraktım...tavsiye üzerine...100 tl rakama herşeyi yapacak...resimleri paylaşacagım...ayrıca ön tampon üzerindeki siyah şeriti beyaza boyatsam kötü bir görüntü olur mu?
Geçmiş olsunda bu kadarcık kazacık için arabadan soğuyorsanız zaten araba sahibi olmanın hiçbir anlamı yok en güzeli dolmuş otobüs
Ayrıca satarken 15 yaşına gelmiş bir arabanın tamponunda boya var diye arıza çıkaran alıcıda sevabına dövülür o yüzden hiç moralini bozma.
Zaten ben diyim 3 sen de 4 sene içinde yaş icabı muhtemelen halihazırda başlamış olan kanser gözle görünür hale gelecektir. Benim 2000 model corsamın tavan ucları ve öndireklerin ön camla birleşim yerleri arka panel ve çamurluk ağızlarında vb. paslanma/çürüme başlamıştı.
güle güle kullan.
sağolasın resimleri yüklediğimde güzel olup olmadıgını yazarsınız...bahadır bugun seni arıyacaktım fakat 100 tl ye yaparım diyince arkadaş....seni rahatsız etmek istemedim...
arasaydın keşke tüm gün boştum. biryerlerde oturur birşeyler içerdik bekleme süresince. ne kadar sürdü toplam zaman olarak, birde kime yaptırdın, yeri neresi?