kedi gözlere led uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tonyhawk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: kedi gözlere led uygulaması

DERSİMLİ link' Alıntı:
Arkadaşlar odakla görüştüm az önce hiç yapmadık dediler adamların haberi bile yok, ışık ne renk olacak? nereye bağlanacak? gibi sorular sordular yani odak elendi diğer servisleri bir arayayım bakalım.
ben detaylı görüşmüştüm bunu çok daha önce
açıkçası bu uygulamayı yapmadıkları için böyle söylenmiştir
çünkü sis lambaları vs. normal kullanımda yasak olduğu için ve sıkıntı yaratabileceği için
yapmıyoruz denilmişti çok önceden danıştım ben bu konuyu

İlk ankara buluşması sonrasında Oktay kardeşime sormustum sizinkilerde yanıyorda ben de neden yanmıyor diye  011zaa 011zaa Meğer özel yapılmış bende bir eksiklik zannetiştim. Geçen haftaki kazadan sonra OPAK ta saolsun Ramazan hatırlattı bende yaptırdım gerçekten güzel bir uygulama fotografları arabama ulaşır ulaşmaz çekip koyucam.

tonyhawk link' Alıntı:
arkadaşlar bugun 3 araba ankara opakta kedı gozlere led uygulattık sonuc aşağıda foto kalıtesı bıraz dusuk tel. ile cekıldı
[img=450x600]http://img62.imageshack.us/img62/8399/resim002pv.jpg[/img]
resim003v.jpg

resim005z.jpg

bu arada güven ustaya ,remzi ustaya ve yedek parça ramazan beye tesekkurlerımı iletiyorum.Ramazan yıne gırdın kanımıza  :D
abi ne kadar masraf çıktı? opak nerede bu haftasonu bende yaptırmak istiyorum

Merdo link' Alıntı:
Hayir ozel bi oto elektirikcisinde yaptirdi.

Ama arka stoplardan almislar elektirigi.

Ayrica farlari AUTO konumda degilde gunduz far konumuna getirirseniz gunduz de yanar.

O yuzden sordum gunduz kalitesini.
aracın garantisi sıkıntı çıkarır mı oto elektrikçisinde yapsak?

hllb link' Alıntı:
ledleri sormak hiç aklıma gelmedi yapılırken de yanında değildim. belki tonyhawk biliyordur.
ankara opak 100tl ye yapıyor.
ahanda resimler, egzoz ucunda hoş bir yansıma oluşuyor ayrıca yere de ışık vuruyor.

1002391s.jpg

1002385n.jpg
abi maşAllah süper olmuş ya çok hoşuma gitti bende yaptırıyorum bu haftasonu :) ama nerde:(

Valla çok şık olmuş vede süper bir yansıma var evet egzozun üstünde. Demek ki bunu çift egzozla uygularsak iki kat şık olur. (:

noproblem91 link' Alıntı:
abi maşAllah süper olmuş ya çok hoşuma gitti bende yaptırıyorum bu haftasonu :) ama nerde:(
opak servis şaşmazda uzayçağı caddesinde

GNSpower link' Alıntı:
Valla çok şık olmuş vede süper bir yansıma var evet egzozun üstünde. Demek ki bunu çift egzozla uygularsak iki kat şık olur. (:
hareket halinde nasıl görünüyor bilmiyorum ama park edip baktığımda ışık egzozu da geçip yere kadar ulaşıyor.

istanbulda yapan bi yer bulamadık mı hala ?

arka sislere bağlanamaz mı acaba istedimizde açıp kapatsak?

Geri