kedi gözlere led uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tonyhawk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: kedi gözlere led uygulaması

:D eyvallah kardesım kızmadım su an kopmus durumdayım harbı yazı bıraz sert olmus galıba ama haksızmıyım kardesım  :-[

Bunu arka sislere bağlayan varmı acaba ?

tonyhawk link' Alıntı:
:D eyvallah kardesım kızmadım su an kopmus durumdayım harbı yazı bıraz sert olmus galıba ama haksızmıyım kardesım  :-[
haklısın abicim artık polis bişi derse senin canın saolsun :) milli kütüphaneden anıttepeye doğru giderken emniyet müdürünün evinin önündeki trafik polisi tam sıkıntı :) adam arka sise bile bakıyor
astaa link' Alıntı:
Bunu arka sislere bağlayan varmı acaba ?
bence arka sise paralel bağlanabilr ama uğraştırır biraz. arka plakadan daha kolay olur.

istediğin zaman yak istediğin zaman kapa  005hihih

arka sıse yaptırın da gorelım vallahı o kadar cok dedınız kı arka sıslere ıyı olur dıye merak ettım yaptırın bakalım oyle yazmakla olmaz belkı cok guzel olucak bızde hemen baglantıları degıstırırız  :D

Valla benim zaten lede ve ışığa karşı zaafım var :)
Mert olsun Merdo olsun Bülent olsun bi hamle yapsınlar benide listeye eklesinler, sadece cesaret lazım :))

tonyhawk link' Alıntı:
arka sıse yaptırın da gorelım vallahı o kadar cok dedınız kı arka sıslere ıyı olur dıye merak ettım yaptırın bakalım oyle yazmakla olmaz belkı cok guzel olucak bızde hemen baglantıları degıstırırız  :D
abi güzel olup olmayacağını anlamak için bi resim bekliyoruz senden :) arka sis açık halde çekilmiş bir resim

arka sise olmaz abıcım bak baska neden soyleyeyım mı daha dogrusu baglantıyı nerden yapacak ta kedı gozune mecbur bır yerı delmesı lazım oraya ındırmek ıcın bı led ıcınde arac deldırılırmı ya hadı cok bılıyonuz ya cvp verın baglantıyı sısten alıp kabloları neden geceırcek bu adam bır yerlerı delmeden  evill2

abi forum biri stoptan aldırdık falan diyodu :) yanlış mı anlamışım acaba  questionnn

şimdi stopdan aldırabılır ama benım bıldıgım arka sıs bagaj kapagı uzerınde yoksa benmı yanlıs hatırlıyorum

Geri