Kedi Problemi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kedi Problemi!

Vw caddynin üzerine bile bu kadar kedi çıkmıyo neyse iğrençti :P şaka maka benim kaputun üzeri çizilmiş hem de baya derin kedimi yaptı bilmiyorum ama canım sıkıldı vallahi  031blaa

kursatihtilali link' Alıntı:
Arkadaslar ayni dertten ben de muzdaribim. Simdi bos olduguna bakmayin otoparkimizda 4 araba var kediler hep astramin üstünde ya da .otorunda yasiyorlar. Motora ic tarafindaki dosemeye aseton sıktim ustune de evde kullanmadigimiz bezlerden ortu diktim.

Aseton ha? Aklıma yattı kendimi kedi yerine koyunca!  general_mmmmmmm 8)

faruk_1977 link' Alıntı:
Ne yalan söyliyim hayvan mal sahibi gibi ''Kime baktın birader''  bakmış son fotoda
şuna bak hiç utanması sıkılmasıda yok Allahtan kankılerını getırmemış

Tolga KARACA link' Alıntı:
Hani saydam kullan at plastk bardaklar var ya, otobülerde gazoz vs verirler onlardan.

Parmağımı içlerine sokup aracın motor boşlularındaki aralara sıkıştırıyorum ve yarıya kadar da sirke dolduruyorum, kolay kolay da dökülmüyor.
Bende koydum tam 5 tane plastik bardak içine 1 cm kadar da doldurdum dökülmesin diye, motorun sıcaklığı ile beni bile zehirleyecekti nerdeyse koyarken üzüm sirkesi kullandım ancak aracın içine de gelmesin sirke kokusu fanı açınca kedi yerine biz kaçmayalım arabadan  002tuhaff

tf5fw.jpg

BİLDS link' Alıntı:

Faydalı paylaşım greatt

Bende az önce kaputu açıp sağa sola serpiştirdiğim plastik bardaklardaki azalan sirkeleri tamamladım, küçük dostlarımız bu kokuyu hiç sevmiyorlar  011zaa

Tolga KARACA link' Alıntı:
Faydalı paylaşım greatt

Bende az önce kaputu açıp sağa sola serpiştirdiğim plastik bardaklardaki azalan sirkeleri tamamladım, küçük dostlarımız bu kokuyu hiç sevmiyorlar  011zaa

Senin motor yakında şuna dönecek. ((:

Dinner-Table-State-Department-Chef-Corps-Peter-Callahan-e1349150384231.jpg

Bu böyle olmayacak arkadaş opele rica edelim kaputun içine sirke koymalık bir yer yapsınlar cm suyu gibi ara ara ekleyelim :)

eraytly link' Alıntı:
Bu böyle olmayacak arkadaş opele rica edelim kaputun içine sirke koymalık bir yer yapsınlar cm suyu gibi ara ara ekleyelim :)

En güzeli aslında şu oda kokuları gibi olan zımbırtıları sirkeyle doldurup koymak. Saatte bir pısstlatsın şöyle motora doğru, ooh. ((:

Geri