Kedi Problemi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kedi Problemi!

Araba Kedilerle çocukları üzerine çeken bir makina, arkadaş işyerinde 200-300 mt yürümeyi göze alarak uzağa park ediyorum aracı diğer araçlardan öteye yine benimkini bulup yanında duruyorlar oynuyorlar kediler üstünde ne iş anlamadım. Diğer çalışan arkadaşların dilinde alay konusu oldum :)))))  millet atıyor gidiyor arabasını bişey olduğu yok :))

Arkadaşlar geçenlerde motorumu bir güzel temizledim, kedi tüyleri ve pislikleri doluydu neyse tertemiz oldu diye sevinirken 3 gün sonra motoru bir açtım aynı düzen devam... ևok kızdım!!  lanet kedi bir sürü araba var hala  benim araç artık kedilere karşı antipati duymaya başladım :))

Bi de tüyleri kaput izolasyonuna yapışıyor lanet olası her taraf kıl tüy ...

nedir bu çektiğimiz kedilerden

Otoparkta bir ton aracın içinde 25 derece sıcakta sadece benim aracın üzeri iz ve tüy dolu idi dün. Ne soğuk hava, ne sıcak motor... Bunların başka bir derdi var.  023hm

Arabamın ön camına kedi işemiş  kızgınkırbac kızgınkırbac kızgınkırbac kızgınkırbac .komşu kovalamaya çalışmış oralı bile olmamış şerefsiz  ??? ??? .bunların astra düşmanlığı mı var ciddi soruyorum?

Hayvanların bile idrak ve tercih edeceği kadar şık bir araç.  8)

ben sorunu çözdüm gibi haftada bir motora girdikleri tekerlek arkası boşluğa sirke sıkıyorum kokusu kaçırıyor :)tabi araca salata muamelesi yapmak hoşuma gitmiyor ama kediler girmiyecekse katlanacağım buna :)

Ben de karter koruma yok o yüzden motora devamlı giriyor meret kedi... Tabiki kediye de hak veriyorum diğer araçlara göre bizim motor bölümü 4+1 daire gibi hayvanat keyif yapıyor .

General motor üstünde uyuyor yok böyle bir lüks :))) turbo da cabası...  140 beygirin üstünde tepin dur :)))))

Geri