Kedi Problemi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Kedi Problemi!

Bu Astra motorunda ne varsa arkadaş kedileri çıldırtıyor :)  Kediler aracı gördükleri zaman hücum ediyorlar :)))  cidden bir araştırma yapmak lazım, kimyasal bişey var bu hayvanları çeken ama ne ???*

Astra larda motor sıcaklığı kaputa baya bi çıkıyor bence sebebi bu malum kedi sıcağı sever sıcak sıcak yatıyor tabi motor soğuyana kadar

ulkm link' Alıntı:
Bu Astra motorunda ne varsa arkadaş kedileri çıldırtıyor :)  Kediler aracı gördükleri zaman hücum ediyorlar :)))  cidden bir araştırma yapmak lazım, kimyasal bişey var bu hayvanları çeken ama ne ???*

:D kendileri de Astra gibi kaplangillerden ya kan çekiyordur  011zaa

şaka bir yana benim çözümüm belli; motorda hemen her boşluğa plastik kullan at bardaklar sıkıştırdım içlerine de sirke doldurdum, bu kokuya gelmiyorlar.

niko22 link' Alıntı:
Sarsıntıdan dökülmüyorlar mı 032questn

Hani saydam kullan at plastk bardaklar var ya, otobülerde gazoz vs verirler onlardan.

Parmağımı içlerine sokup aracın motor boşlularındaki aralara sıkıştırıyorum ve yarıya kadar da sirke dolduruyorum, kolay kolay da dökülmüyor.

iki gündür araba kapalı garajdaydı bu akşam bi bakayım dedim arabanın kaput, ön cam ve tavan komple pati izi olmuş. madem illaki yatacaksın adam gibi yat ne gezinip duruyon kızgınkırbac

faruk_1977 link' Alıntı:
Ne yalan söyliyim hayvan mal sahibi gibi ''Kime baktın birader''  bakmış son fotoda

Aynen öyle.  :D

Gerçi baya bir korkutup aklını aldım onun.  005hihih
Artık 2-3 hafta yaklaşmaz benim arabaya.  011zaa

Arkadaslar ayni dertten ben de muzdaribim. Simdi bos olduguna bakmayin otoparkimizda 4 araba var kediler hep astramin üstünde ya da .otorunda yasiyorlar. Motora ic tarafindaki dosemeye aseton sıktim ustune de evde kullanmadigimiz bezlerden ortu diktim.

Ekli dosyalar

• 2013-09-18 13.38.58-1.webp
    2013-09-18 13.38.58-1.webp
    8.2 KB · Görüntüleme: 75

Çözüm çok iyi ama gerçekten zahmetli. Lakin arabalarımıza değer.

Geri