kendinize ait ilk arabayı kaç yaşında aldınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
25 yaşında kendi bileğimin gücü,alnımın teri 2005 corsa aldım allah olmayanlara nasip etsin

imza resmimde olan araçları kendim aldım. 24 yaşında motorsikletle başladım. 2006 yılına 3 araç denk geliyo opel astra, honda prelude ve seat toledo aynı yıl içine denk geldi. olaylar çok hızlı gelişti bende anlayamadım :)

ilk arabamı 20 yaşındayken almıştım, 86 ford taunus gumuş gri, ne arabaydı be :) sonra sırasıyla 93 spring 99 palio weekend ve 2006 corsa, bundan sonrası Allah kerim :)

Şu an kullandığım arabamı 20 yaşımda babam aldı. Allah bin kere razı olsun.

17 yaşında iken 74 model volkwagen 1303 S BIG..1600 cc namıdeğer kaplumbağa arabam oldu.Babam saolsun:D..Sattığıma pişman oldum sonradan..Cok uzuldum sattıktan sonra.

25 yaşında kredi ile 2006 corsa_C hala kredisini öduyorum::

Hala kaplumbağa hastalığım devam etmekte.. ilk fırsatta tekrar alacağım hobi arabası olarak..opelim.net dışında vosvos club üyesiyim :D

15 yaşında babamın ölümü nedeniyle şuanki vectra bana kaldı.:cry: Gelinciğin değeri bende büyük satmayı bile aklımdan geçirmedim.

15 yaşında babamın ölümü nedeniyle şuanki vectra bana kaldı.:cry: Gelinciğin değeri bende büyük satmayı bile aklımdan geçirmedim.

başınız saolsun... ALLAH rahmet eylesin...:sorry:

Geri