Kentucky Gitsin mi ?..Kalsın mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adımı yazdım tamam da soyad niye onu anlamadım birine hitab ederken soyadını kullanmak zorundamıyız...?

Burak'a git diyen yok zaten arkadaşlar, bu karar tamamen kendi tasarrufunda.Bu olayı bu kadar büyütmeyip aramızda kalmasını tercih ederdim elbet...

Arkadaşlar gözden kaçırdığınızı düşündüğüm bir ayrıntı var.Haklısınız, opelim.net'te daha önceden daha az kural vardı, bununla beraber çok daha az sayıda üye vardı, hemen hemen her üye birbirini tanırdı.Üye sayımız 10.000'e yaklaştı, siz de taktir edersiniz ki üye sayısı ne kadar artarsa mevcut düzenin devamı için yeni kurallara ihtiyaç duyuluyor.Biraz empati yapıp kendinizi bu kadar üyenin yazmış olduğu mesajları, açmış olduğu başlıkları her gün kontrol etmek durumunda olan yöneticilerin yerine koyun.Yöneticilerimizin mesleği opelim.net yöneticiliği değil, her gün kendi işleri güçleri arasında bu sitenin sağlıklı bir şekilde işlemesi için uğraşıyorlar.Bu yüzden biz de onlara yardımcı olmak için üye olurken kabul ettiğimiz forum kurallarına lütfen uymaya çalışalım.Hatırlatmak gerekirse,

17- Tüm üyeler, üye olurken belirtmiş olduğu ismi, imza alanında da belirtmek zorundadır. İmza alanında isim belirtmeyen üyeler öncelikle uyarılacaktır. Aksi durumun devamında üyelik ihraç edilecektir.

18- Forum yöneticileri, mesajlar ve üyelik hakları konusunda her türlü tasarrufa sahiptir ve açıklama yapma zorunlulukları yoktur

19- Forum kurallarina uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, davranışın tekrarında üyelikleri silinir.

21- Forum yöneticileri, önceden haber vermeksizin kurallarda değişikliklere gitme hakkını saklı tutar.

22- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Bilgilerinize ve iyi forumlar...

sakin anlatımın için teşekkürler.. erman geliş böyle olsun gerisi mühim degil herşeye eyvallah derim ..

Peki Erman abi benim bildiğim sitelerde isim soy isim yazilinca gizli kalir ama ben googlede adimi soy adimi yazdiğim zaman direk opelim.net te cikiorum ve gercekten ben bundan rahatsiz oluyorum ki benim gibi bi cok kişi rahatsiz oluyordur. Bu zamana kadar uye olduğum en iyi forum burasi opelim.net ama emin olunki yeri gelio kendimi nazi kampinda gibi hissediyorum bundan rahatsizmiyim değilim rahatsiz olduğum tek konu soy isim konusuydu bari arama motorlarinda arama yapilinca cikmasin bilgilerim benim bilgilerim hemen hemen herseyim bu sitede kayıtlı adresim tel numaram kan grubum arabamin plakasi hersey yani beni bulmak isteyen adam yada benim bilgilerimi alip bana kotu bişey yapmak isteyecek olan kişi beni arama motorundan ismimi soy ismimi yazip cok rahat bulabilir....

17- Tüm üyeler, üye olurken belirtmiş olduğu ismi, imza alanında da belirtmek zorundadır. İmza alanında isim belirtmeyen üyeler öncelikle uyarılacaktır. Aksi durumun devamında üyelik ihraç edilecektir.

Erman abi...Yazdığın madde de zaten soyisim ibaresi yok...Yanılıyor muyum?

Ayrıca bizim yönetimdeki arkadaşlarla da bir sorunumuz yok...Aksine hepsine minnettarız...Soyadı zorunluluğuna bir anlam veremiyoruz..Hepsi bu...Yoksa hepimiz arkadaşız...

Peki Erman abi benim bildiğim sitelerde isim soy isim yazilinca gizli kalir ama ben googlede adimi soy adimi yazdiğim zaman direk opelim.net te cikiorum ve gercekten ben bundan rahatsiz oluyorum ki benim gibi bi cok kişi rahatsiz oluyordur. Bu zamana kadar uye olduğum en iyi forum burasi opelim.net ama emin olunki yeri gelio kendimi nazi kampinda gibi hissediyorum bundan rahatsizmiyim değilim rahatsiz olduğum tek konu soy isim konusuydu bari arama motorlarinda arama yapilinca cikmasin bilgilerim benim bilgilerim hemen hemen herseyim bu sitede kayıtlı adresim tel numaram kan grubum arabamin plakasi hersey yani beni bulmak isteyen adam yada benim bilgilerimi alip bana kotu bişey yapmak isteyecek olan kişi beni arama motorundan ismimi soy ismimi yazip cok rahat bulabilir....

Alper, şu anda çalıştığım yerde başlamadan önce google'da aramış arkadaşlar, opelim.net'te bulmuşlar.İşe başladığımın 2. ayında bi muhabbet esnasında söylediler, güldük geçtik hep beraber......belki benim düşünce tarzım farklı, ben ağzımdan çıkan her cümlenin sonuna adımı soyadımı koyarım, herkesten de bunu beklerim.Opelim.net'te yasa dışı birşey mi yapıyoruz ki adımı soyadımı saklayayım, bilakis yorumlarımın altına gururla yazıyorum.

Eğer bir insan başkasını kötü bir emelle arıyorsa o veya bu şekilde bulur zaten........opelim.net'e gelene kadar.

Alper, şu anda çalıştığım yerde başlamadan önce google'da aramış arkadaşlar, opelim.net'te bulmuşlar.İşe başladığımın 2. ayında bi muhabbet esnasında söylediler, güldük geçtik hep beraber......belki benim düşünce tarzım farklı, ben ağzımdan çıkan her cümlenin sonuna adımı soyadımı koyarım, herkesten de bunu beklerim.Opelim.net'te yasa dışı birşey mi yapıyoruz ki adımı soyadımı saklayayım, bilakis yorumlarımın altına gururla yazıyorum.

Eğer bir insan başkasını kötü bir emelle arıyorsa o veya bu şekilde bulur zaten........opelim.net'e gelene kadar.

yani biz kız istemeye gitsek beni arastirmaya kalksalar derimki googleye girin adımı soy adimi yazin orda herseyim cikar derim o denli acik yani demek istedigim bulunup bulunmamasi deil madem arama motorunda isim soy isim yazildiginda cikiosa rahatsizlik verici bu sanirim

Erman abi...Yazdığın madde de zaten soyisim ibaresi yok...Yanılıyor muyum?

Ayrıca bizim yönetimdeki arkadaşlarla da bir sorunumuz yok...Aksine hepsine minnettarız...Soyadı zorunluluğuna bir anlam veremiyoruz..Hepsi bu...Yoksa hepimiz arkadaşız...

Mehmet, yazdıklarım arasından cımbızla laf ayıklamamanı rica ediyorum ve diğer kuralları da okuduğunu varsayıyorum.Yönetim böyle uygun gördüğüne göre vadır bir bildiği, gerek görürlerse sebebini açıklarlar.Açıklamazlarsa da neden açıklamıyorsunuz diye sorma hakkına sahip değiliz.

ben ağzımdan çıkan her cümlenin sonuna adımı soyadımı koyarım, herkesten de bunu beklerim.

İnan bu sürekli söyleniyor.Şimdi soyadını yazmak istemiyen arkadaşlar adını soyadını koyamaz mı demek istiyorsun.Yani soyadı yazmak istemiyenler cümlelerinin arkasında değilllermi.Kaçak insanlarmı.Lütfen cümlelerime adımı soyadımı koyarım demeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri