Kentucky Gitsin mi ?..Kalsın mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani biz kız istemeye gitsek beni arastirmaya kalksalar derimki googleye girin adımı soy adimi yazin orda herseyim cikar derim o denli acik yani demek istedigim bulunup bulunmamasi deil madem arama motorunda isim soy isim yazildiginda cikiosa rahatsizlik verici bu sanirim

Alper, o zaman forumda yazdıklarına dikkat et ki kız istemeye gittiğinde hakkında fena bir şey çıkmasın. :)

Arkadaşlar, gerçekten anlamakta zorlanıyorum, opelim.net ile ad-soyadınızın internette bir arada yer almasının ne sakıncası var?Opelim.net yüz kızartıcı bir site mi?

Tabikide hayır Yüz kızartıcı birşey değil .Ben mesajlarımda da açıkladım gene açıkliyim.Seyfi ......ismi mukaatlı.
Her neyse En başta bu koyulan kurala yöneticilerin uymasını beklerdikkkiiiii bir yöneticimizde ad soyad bulunmuyor.Buna ne demeli??

kuralların olmasına bi lafım yok kurallara da uyuyorum ama burada tartışmanın bir anlamı olduğuna inanmıyorum sonuçta forum yönetimi objektif gelen eleştirilere açık istek ve tavsiyeler başlığı altında bi konu açılsın isim soyisim yazılmasını isteyenler ve istemeyenler o kullansın çoğunluğun isteğine de uyulsun bence demokrasi işlesin

Alper, o zaman forumda yazdıklarına dikkat et ki kız istemeye gittiğinde hakkında fena bir şey çıkmasın. :)

Arkadaşlar, gerçekten anlamakta zorlanıyorum, opelim.net ile ad-soyadınızın internette bir arada yer almasının ne sakıncası var?Opelim.net yüz kızartıcı bir site mi?
Dikkat ediyorum Yazdiklarima Ama Hem Opelim.net e üyesin hem opel araban yok diye kızı vermezler diye korkuyorummm :D saka bi yana bu soy adi polemiği gercekten uzadi yonetimin yapmasi gereken ki akil vermek gibi olmasin sadece oylama yapsin soy isim olsun mu olmasinmi diye baska bisi yok bunda

Yani Admin Olan Üyesinden Tutunda Daha Su dakikada Yeni Üye Olan Bir Üyeye kadar ya herkes Soy İsmini Yazsin yada Hic Kimse....

asıl konu bu degilki erman burda herkez oplimle anılmaktan onur duyar diye düşünüyorum msn den önce açtıgım bir site bu sorun bunun dayatma şeklinde birden güncellenmiş olması yani ben öyle algılıyorum

bu arada istedigin kız pejocuysa vermezler alper ;)

peki üyelik formunda ahmet mehmet yazıyorken imza kısmına ali- veli yazarsa adam ? formdaki ile imzadakini de karşılaştırıyor mu yönetim ? hiç sanmıyorum. dolayısıyla gereksiz soyad bence. ayrıca skyeye'in eklediği kurallarda ismini yazmak zorunludur yazıyor, soyismini değil.

İnan bu sürekli söyleniyor.Şimdi soyadını yazmak istemiyen arkadaşlar adını soyadını koyamaz mı demek istiyorsun.Yani soyadı yazmak istemiyenler cümlelerinin arkasında değilllermi.Kaçak insanlarmı.Lütfen cümlelerime adımı soyadımı koyarım demeyin.

Ben bu şekilde düşünüyorum, kimse de niye böyle yapıyorsun diye sorgulayamaz.Ben ne şekilde davranıyorsam, başkalarından da aynı davranışı beklerim, ancak niye yapmıyorsun diye sorgulamam.Adını- soyadını yazıp yazmamak herkesin kendi tasarrufundadır, ancak bu kararı alırken sitenin kurallarını da göz önünde bulundurmalarında fayda var.Eğer soyadı konusunda çok özel bir durum var ise sanıyorum konu yönetim ile görüşülebilir.Ancak bu özel durum ne olabilir ki?

asıl konu bu degilki erman burda herkez oplimle anılmaktan onur duyar diye düşünüyorum msn den önce açtıgım bir site bu sorun bunun dayatma şeklinde birden güncellenmiş olması yani ben öyle algılıyorum

bu arada istedigin kız pejocuysa vermezler alper ;)

Yok Abi Pejocu filan deil de Kiz arkadasimla konustuğumda hangi arabayi alalim evlenince dedim Direk Opel dedi.... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri