bende diyorum bu hatular beni nerden buluyor
sanki hatun olunca arabaya alıyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende diyorum bu hatular beni nerden buluyor
yani biz kız istemeye gitsek beni arastirmaya kalksalar derimki googleye girin adımı soy adimi yazin orda herseyim cikar derim o denli acik yani demek istedigim bulunup bulunmamasi deil madem arama motorunda isim soy isim yazildiginda cikiosa rahatsizlik verici bu sanirim
Dikkat ediyorum Yazdiklarima Ama Hem Opelim.net e üyesin hem opel araban yok diye kızı vermezler diye korkuyorummm saka bi yana bu soy adi polemiği gercekten uzadi yonetimin yapmasi gereken ki akil vermek gibi olmasin sadece oylama yapsin soy isim olsun mu olmasinmi diye baska bisi yok bundaAlper, o zaman forumda yazdıklarına dikkat et ki kız istemeye gittiğinde hakkında fena bir şey çıkmasın.
Arkadaşlar, gerçekten anlamakta zorlanıyorum, opelim.net ile ad-soyadınızın internette bir arada yer almasının ne sakıncası var?Opelim.net yüz kızartıcı bir site mi?
Alper, o zaman forumda yazdıklarına dikkat et ki kız istemeye gittiğinde hakkında fena bir şey çıkmasın.
Arkadaşlar, gerçekten anlamakta zorlanıyorum, opelim.net ile ad-soyadınızın internette bir arada yer almasının ne sakıncası var?Opelim.net yüz kızartıcı bir site mi?
İnan bu sürekli söyleniyor.Şimdi soyadını yazmak istemiyen arkadaşlar adını soyadını koyamaz mı demek istiyorsun.Yani soyadı yazmak istemiyenler cümlelerinin arkasında değilllermi.Kaçak insanlarmı.Lütfen cümlelerime adımı soyadımı koyarım demeyin.
asıl konu bu degilki erman burda herkez oplimle anılmaktan onur duyar diye düşünüyorum msn den önce açtıgım bir site bu sorun bunun dayatma şeklinde birden güncellenmiş olması yani ben öyle algılıyorum
bu arada istedigin kız pejocuysa vermezler alper