Kentucky Gitsin mi ?..Kalsın mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ~~NEO~~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala soyisim olayı. adam foruma kural diye koymuş. üye olurken kuralları ve şartları kabul ediyorum diyorsun. ondan sonra yok öyle olmasın değişsin vs. gerek yok bu kadar tantanaya. 1 harfini değiştir soyisminin olsun bitsin. yada göbek adını yaz, naapıyosan yap. eğlence mi arıyorsunuz arkadaşlar?

Hiç alakası yok...Herkes üye olurken kabul ediyor şartları..Tamam oraya kadar sorun yok...Ama hala bir sürü üye, ben de dahil soyismi olmadan kullanıyoruz siteyi...Fakat yapılan uyarılar kişiye göre değişiyor...Madem kurallar kişiye göre değişiyor, tamamen kaldırılsın o zaman diye düşünüyorum...Tabii ki tüm kurallar değil...En azından soyadı zorunluluğu kalkabilir...Bunda kızacak bişey göremiyorum ben..Site sakini olarak bunu düşünüyorum...Burak tamamen örnektir...Siteye küsmüş ayrılmak istiyor...Bu ben de olabilirdim...Bunun için kalp kırmaya gerek yok diye düşünüyorum...

sen yeni üye olduğun için bilmezsin eskiden hiç birşey yazmak zorunda değildik kimse üye olurken boyle yapacaksın demedi sadece üye tanıtımında bilgiler istenirdi kimse eğlence aramıyor ayrıca
:good: :good: :good:

eger baştan bu kural olsaydı aga78 yerine muharrem tokdemir yazardı.

Arkadaşlar Burak sevdiğimiz , iyi bir arkadaşımız va gitmesini istemiyoruz elbette.Ancak şu anda gözden kaçmış birkaç istisnai örnek te bu ısrarın Burak'a has bir durum olduğunu göstermez.Bu konu ile ilgili konuşulacak ise bence daha sonra sakin bir zamanda Anket' ten ziyade isteklerimizi toparlayarak yönetime iletmek en mantıklısı.Ve bu konuda bende Ankara Üyelerimiz adına gerekeni yapmaya hazırım.

hala soyisim olayı. adam foruma kural diye koymuş. üye olurken kuralları ve şartları kabul ediyorum diyorsun. ondan sonra yok öyle olmasın değişsin vs. gerek yok bu kadar tantanaya. 1 harfini değiştir soyisminin olsun bitsin. yada göbek adını yaz, naapıyosan yap. eğlence mi arıyorsunuz arkadaşlar?

Hocam ben yıllardır bu foruma girerim.Ama son 1 yıldır üyeyim.Daha önceden kimse beni uyarmamıştı ad soy adla ilgili.
Sağolsun geçenlerde yezocan başkan özelden mesaj attı ad soyad yazarmısın diye.Bende hemen tabiki dedim.Sonradan düşündüm bu soyad meselesi de ne.Ne anlama geliyor yani oraya soyad yazmak.
Her neyse 1 harfini değiştir dersen diğer üyelere kötü örnek göstermek ve forum kurallarına aykırılıktan ceza alma şansın doğar

Arkadaşlar Burak sevdiğimiz , iyi bir arkadaşımız va gitmesini istemiyoruz elbette.Ancak şu anda gözden kaçmış birkaç istisnai örnek te bu ısrarın Burak'a has bir durum olduğunu göstermez.Bu konu ile ilgili konuşulacak ise bence daha sonra sakin bir zamanda Anket' ten ziyade isteklerimizi toparlayarak yönetime iletmek en mantıklısı.Ve bu konuda bende Ankara Üyelerimiz adına gerekeni yapmaya hazırım.

şükür valla emre konunun burakla hiç bir alakası yok tamamen özlük hakkımızından bahsediyoruz..

Hocam ben yıllardır bu foruma girerim.Ama son 1 yıldır üyeyim.Daha önceden kimse beni uyarmamıştı ad soy adla ilgili.
Sağolsun geçenlerde yezocan başkan özelden mesaj attı ad soyad yazarmısın diye.Bende hemen tabiki dedim.Sonradan düşündüm bu soyad meselesi de ne.Ne anlama geliyor yani oraya soyad yazmak.
Her neyse 1 harfini değiştir dersen diğer üyelere kötü örnek göstermek ve forum kurallarına aykırılıktan ceza alma şansın doğar

şahıslara farklı uygulama olduğunu bilmiyordum. kötü örnek le ilgisi yok bunun. istediği kadar ceza kessin. yönetimi değiştirin o zaman. kim seçiyor yönetimi? isyan isyan isyan :D :D :D

isyan ayaklanma başkaldırma gibi kelimeler bizden uzak dursun böyle bir niyette yok istekte lütfen konuyu farklı yerlere taşımayalım

Eyvallah !!

Haklısın başkanım...Ne benim ne de başka bir arkadaşımın herhangi bir yönetici ile sorununun olduğunu düşünmüyorum...Yanlızca bu zorunluluğun kalkmasından yanayız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri