Kılcal Çizikler (Fotolu)

serdarzero

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar,

Danışmak istediğim bir konu var.Aracımın kapı koluna yakın bölgesinde kılcal çizikler bulunmakta.Herhangi bir uygulama yapmadım daha.Bu çizikler için tavsiye edebileceğiniz bir ürün bulunuyor mu acaba?

Şu ürünün yanına bir şey almak istiyorum.

http://www.n11.com/hizli-sprey-wax-meguiars-ultimate-quik-wax-450-ml-P19828218

Ekli dosyalar

• 20150207_170018.webp
    20150207_170018.webp
    19.6 KB · Görüntüleme: 282
  • 20150207_170025.webp
    20150207_170025.webp
    17.2 KB · Görüntüleme: 195
  • 20150207_170009.webp
    20150207_170009.webp
    18.9 KB · Görüntüleme: 179
Hizli cilanin pek cikarabilecegi cizikler degil gibi gozukuyor. Once pasta atilsa daha iyi olur

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Çok derin değil, hatta hiç derin değil.Tırnak da takılmıyor, sadece görüntü olarak sinir bozucu.İnce bir pastayla çıkar diye düşünüyorum.

Dip Not:Fotolar için özür dilerim benim pc de dik aslında ama yüklemeden sonra yan çıktı.O da ilginç bir ayrıntı :D

Bu aracın rengi füme sanırım ve metalik bu vesile ile cevap verecek olursam işi ehli biri bu işi yapmaz ise bu çizikle pasta ile çıkmaz. Opak boyalar da pasta iş yapar ama metalik renklerde pasta sadece boya üzerinde kimsayalları alır o kadar.

Bu aracın rengi füme sanırım ve metalik bu vesile ile cevap verecek olursam işi ehli biri bu işi yapmaz ise bu çizikle pasta ile çıkmaz. Opak boyalar da pasta iş yapar ama metalik renklerde pasta sadece boya üzerinde kimsayalları alır o kadar.

Evet araç füme.Çizikler çok ince onun için ince bir pasta ile şansımı denemek istiyorum.Sadece marka ve model noktasında kararsızım.Sanırım sonaxın yada autokitin pastasını kullanacağım.Sonra da meguiars parlatıcı cilayı kullanacağım.Umarım başarılı olur.

Evet araç füme.Çizikler çok ince onun için ince bir pasta ile şansımı denemek istiyorum.Sadece marka ve model noktasında kararsızım.Sanırım sonaxın yada autokitin pastasını kullanacağım.Sonra da meguiars parlatıcı cilayı kullanacağım.Umarım başarılı olur.

Biraz zor ya inan emeklerine yazık olacak benim aracım da aynı renk buna benze çizikler bende de var çok şey denedim ama metalik olmasından dolayı çıkmıyor. Fazla da zorlamak istemedim. Umarım siz yapabilirsiniz.

Zaten bu işlerden de pek anlamam.Bir deneyeyim, başarılı olursa tecrübelerimi paylaşırım.

fotoğraflarda derin gözüküyorlar dediğiniz gibi tırnağa takılmıyorsa pasta ile düzeltebilirsiniz ama fotoğraflarda görünen tablo el ile zor gibi

nadir abi ankara'dasın berkay'ın yerine ver senin arabayı varya fabrikadan çıktı sanırsın :D

Geri