Sıfır araçta komple kılcal çizikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan A14NET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sıfır araçta komple kılcal çizikler

thejazz link' Alıntı:
Compound yada cut olmadığından çok hızlı aşındırma yapmaz. Çizilme, yada hologram bırakma tamamen yanlış aplikasyon (yada rotarylerde yün ped, cutting ped + ağır aşındırıcı kullanımı), yanlış ped seçiminden kaynaklanır. Pedin kirli olması, üzerinde toz yada önceden kalmış ürün kalıntısı yüzeyi çizebilir. Çalışılan alan her zaman temiz olmalı, ped her panelde temizlenmelidir. Polisaja başlamadan öncede pede bir miktar ürünü parmakla yaymak ve üzerine 1 fıs detail spreyi sıkmak ve tekrar üzerine çalışılacak ürünü koymak tozlanmanın ve ilk startta oluşabilecek zorlanmanın önüne geçer.
Bilgiler için çok teşekkürler. Aynen dediğiniz gibi yapacağım.

Peki polish işlemi bittikten sonra cilayı nasıl yapmalı. Makina düşük devirde cilayı yayıp, mikrofiber ile kuruluyor muyuz?

A14NET link' Alıntı:

Peki polish işlemi bittikten sonra cilayı nasıl yapmalı. Makina düşük devirde cilayı yayıp, mikrofiber ile kuruluyor muyuz?
Ben makine ile düşük devirde yedirdim m.nxt'yi sonra biraz bekledim üzeri hafif puslu gibi oluyor
ondan sonra mikrofiber ile siliyorsunuz, el pedi de almışsınız sanırım el ile de rahatlıkla uygulanabilir cila

A14NET link' Alıntı:

Polish bittikten sonra yüzey üründen arındırılmalıdır. Bunuda ya cilasız bir şampuanla yıkayarak, ya herhangi bir pre-wax cleaner ürün kullanarak yada isopropil alkolü 1:1 oranında sulandırarak detail spreyi gibi uygulamak suretiyle yapabilirsiniz.
Bunu yapmanın mantığı son kat cilanın yüzeye daha iyi tutunmasını sağlamak ve kalıcı, koruyucu tabakadan maksimum fayda sağlamaktır.
Uygulaması Hakan Bey'in dediği gibi  greatt

Tekrar yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Durumu tamamıyle anladım şu an.

bravoo Resimleri bekliyoruz :)

Benim araçta sowroomda durdu bir aya kadar sanırım (teslim almadım daha) inş. bır sıkıntı çıkmaz

okan7134 link' Alıntı:
Benim araçta sowroomda durdu bir aya kadar sanırım (teslim almadım daha) inş. bır sıkıntı çıkmaz
İnşallah sıkıntı çıkmaz. Nehir gride sorun olacağını sanmıyorum ama siyah tam bir başa bela.

Arkadaşlar önerileriniz ışığında işlemi tamamladım. Eskisine göre gayet güzel oldu. Hele arabaya dokunduğundaki pütürlü histen eser yok artık. Arabanın üstü kaymak gibi oldu.

Ancak çiziklerin %100 giderildiğini söyleyemem. Hala güneşe doğru baktığınızda çizikler ve örümcek ağları mevcut. Neden tamamen gitmediler bilmiyorum. Oysaki strach x i çok özenli uyguladım, doğru ve kaliteli pedler seçtim. Şu an çizikler %70 azaltı ancak %30 hala mevcut diyebilirim.

Yardım eden herkese tekrar tekrar teşekkür ederim...

Alıştıkça çiziklerin tümünü rahatlıkla alabilir hale gelirsiniz  greatt % 70 ilk deneme için gayet iyi bence.

thejazz link' Alıntı:
Alıştıkça çiziklerin tümünü rahatlıkla alabilir hale gelirsiniz  greatt % 70 ilk deneme için gayet iyi bence.
Teşekkür ederim, sizlerin yardımları ile...

Geri