Kim hakli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mel-a-ku

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugun otopark alanından çıkarken araçlar yola 135 derecelik açıyla sol tarafa doğru park edildiği ve araçlar sıralı bır şekılde park halınde oldugu ıcın aracıma bındım ... park alanı site içinde ve araç çok fazla geçmez. ben gene de aracımla temkınlı bır sekılde arkaya baktım ve yavas yavas gerı gelmeye basladım ki.... biri geldi ve aracıma sürterek durdu. halbukı sağ tarafı da bomboştu. şimdi kim hatalı. kaza tespıt tutanakları tuttuk. ıkımız de tutangı fotokopı çekerek altlarına tukenmezle ımzalarımızı attık. her ıkımızde de orjınal ımzalı nushaları var. ben aracımı yaptırmayı dusunmuyorum muhtemelen. fakat karşımdakınde hasar buyuk. kaza da suçlu ben olmamam ıcın yapmam gereken herhangı bırsey varmı?

resimler aşşağıda..

fotoraf0011k.jpg

fotoraf0012l.jpg

fotoraf0013p.jpg

fotoraf0014n.jpg

fotoraf0015a.jpg

senin tamponun boyasız olması güzel boyasız tamponların bu gibi sürtmelerde avantajı bu hiç bir şeye gerek kalmıyor

bu arada bu site işi öyle bizim sitede öküzler benim arabamada iki kere sürttüler bir not bile koymamışlar ikisinde de kaskodan yaptırttım adamlar sitede kalsada ruhu medeniyet görmedikden sonra ökkeş gene ökkeş... değişmiyor...

peki şimdi karşı taraf benım, ben onun tum evrak fotokopilerini vs aldım .. ama ben yaptırmayı vs dusunmuyorum. ama genede ben polise bu zabıtı ıletmelımıyım. yanı sımdı karşı taraf bu zabıtla gıdıp hasar bıldırımı yapınca, kesin bu getırdıgıne gore haklıdır muamelesi görmesin???

kardeşim şimdi karşı taraf o raporu servise verdiği zaman servis sigorta şirketine haber vericek ve rapor tramer diye bir merkeze gidecek ordaki heyet bu raporu inceleyip karar vericek polislik bir durum yok yani yapcak bişeyde yok bekliyecen görecen sana bişey çıkmaz senin sigortan o aracı yaptırır sen tramerden takip edebilirsin durumu

:D:D bu arada geçmiş olsun

peki benim kaskom mu odeyecek karşı tarafın hasarını yoksa trafık sıgortam mı? yanı kaskom hangı durumlarda devreye gırer?

kasko senin aracının hasarlarını ödemekle yükümlüdür karşı tarafı zorunlu trafik sigortası öder

aman yani ona göre kaskoyu bozdurmayalım da. ben gerçekten çok sevınırım karşı taraf kusurlu çıkarsa... surucunun halı tavrına uyuz oldum. konuşmalarına. hem karşımda titriyorsun konuşurken , hemde dikleniyorsun inceden :) neysee

senin aracınıda kasko yapar sirketle bi konuş bozdurmadan yaparlar çünki benim eski arabanın kapısını boyatmıştım bozulmadı anlaşmalı acenteye yönlendirdi yapıldı sende bi konuş istersen tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun sende bir şey yok benimde başıma bir kez geldi karşılıklı kağıdı doldurdum sonra trafik acentasına girdim sordum o acenta hem trafik sigortamı hemde kaskomu yaptırdığım yerdi beni hemen anlaşmalı opel servislerine yönlendirdiler dolmabahçedeki opel gerçeğe oraya gittim içerde zaten orda da bizim sogrtanın işleriyle ilgilenen bir arkadaş vardı gittim o trafik kağıdını trafik kasko poliçelerini verdim tamam dediler gittim 2 gün sonra aldım arabamı benim ön tampon ve sol far değişdi ona rağmen kasko bozulmadı..

Geri