Kim hakli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun. pek anlamam ama sanki iki tarafta da kusur var gibi.

Bana yol broadwayinmiş gibi geldi ama geçmiş olsun diyeyim bu arada

banada brodway haklıymış gibi geldi ...

çok çok geçmiş olsun. görevim icabı çok trafik kazalarına müdahale ettim. şunu söyleyebilirim; eğer biraz daha önce çıkmış olsaydın ve broadway sürücüsü aracın ön kısmıyla senin aracın arkasına yada arka köşelerine vurmuş olsaydı hatanın büyük kısmı sende değildi öteki şoför de olurdu. ancak broadway şoförü aracın burnunu kurtarmış e senin geri geri gelirken görüş açına girmiş ve sende aracın sol orta direğinden çarpa etkisiyle sürtünmeyi gerçekleştirmişsin. orada olup görmeden tam kesin konuşulmaz ama hatanın çoğunluğu sende görünüyor. gerçi broadway aracın hızı da önemli, o daracık yerde hızı ne kadardı ve ayrıca yine broadwaya ait yerde hiç frenlemeden gerçekleşen lastik izide mevcut değil. yani ani frenleme yapmamış ve yaklaşık 1 metre arabayı sürterek devam etmiş. o şahısta hatalı ancak hata oranının büyük kısmı sende gibi. birlikte tuttuğunuz trafik kaza tutanağı trafiğe gitmez. direk sigortalar ilgilenir. kimin kusurlu olduğuda maddi hasarlı kazalarda o kadar da önemli değildir. çünkü polislik bir iş yok. sizin haberiniz bile olmadan sigortalar birbirinizin aracını yaptırır ve parasıda hangi tarafın şoförü hatalıysa bildiğim kadarıyla onun sigortasınca ödenir. yani sizden tahsil edilmez. ayrıca aracın masrafınıda zorunlu trafik sigortan öder. hiç bir şekilde kaskon bozulmaz. tekrardan çok çok geçmiş olsun..!

Kimin halı olduğuna tramer karar verir. Büyük ihtimallede hatalı taraf sen çıkarsın. trafik poliçen karşı tarafaın hasarını öder sanada herhangi bir maliyet çıkmaz. Sadece sene sonunda yani trafik poliçeni yenilediğinde yüzde 10 luk hasarsızlık indirimini yapmazlar

yanında sag tarafta yarım metre yer var kör mü bu adam??:mad::mad:

yanında sag tarafta yarım metre yer var kör mü bu adam??:mad::mad:
bende senın gıbı dusundum. ve gerçekten goremedıgım ıcın çok yavaş geri geri geliyordum. nasıl benım geri vites lambamı goremıyor. veya frene basmak yol vermek aklına gelmıyor. benım onu goremeyecegımı dusunmuyormu hala anlamış değilim.

Geçmiş olsun. Böyle olduğunu bilmiyordum. ben aranızda anlaşırsanız (sen suçlusun ben suçluyum diye) o zaman kendiniz rapor tutabilirsiniz. böyle kimin suçlu olduğu belirli olmadığında polis çağrılıyor diye biliryordum.
Kusur oranı sana yüksek çıkar. bence 8/6 sana verirler.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Melih. Göründüğü kadarı ile kusur oranı sana doğru dönmüş. Ama diğer arkadaşın da biraz uyanık olması gerekirdi. Karşısındaki insan dalgın olabilir, en azından bir kornaya basması gerekmezmiydi? Büyük ihtimalle senin yola çıkacağını ya tahmin etmedi, ya da o senden daha dalgındı.

yol broadwayın ama adam senın cıktıgını gore gore nasıl gecmeye cesaret etmıs.bu arada gecmıs olsun

Geri