Kim hakli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tramer hatayı sana yükler muhtemelen ama %50 de yapabilir belli olmuyo :) karşı tarafın hasarını senin trafik sigortan öder (seneye %10 indirim olmaz sadece), kendi hasarını kaskonun içeriğine göre hasarsızlığı bozdurmadan yaptırabilirsin (süper kasko vs denilen olay - 20-30cm göçükleri hasarsızlığı bozmadan yaptırıyor).

karşı taraf yaptıracaksa istersen bekle tramerden gelen sonuca göre hareket edersin ama muhattab olmam diyorsan artık kaskonla görüş derim...

abi valla şans işi haa:D

hepinize teşekkür ederim. savaş abi evet bence dalgındı karşı taraf. inanın çok yavaş çıkıyordum çunku sağ tarafımdaki araca sürtmemek için sürekli ön sağ köşeye bakıyordum. malum direksıyon sola kırık bir şekilde çıkmak gerekir ve sağ ön köşe yandaki arabaya yanaşıyor. ama benim anlamadığım hadi ben aracı göremedim, kör noktada kaldı vs vs. o nasıl beni gorunce yol vermek aklına gelmedi. yada bir kornaya bassa ben mesajı alırdım zaten... bilmiyorum neyseki bende herhangi bir sorun yok. zaten boyasız tampon. sadece 20 ytl ye arka sağ sis değişecek.. malum istanbul trafıgınde olup gunde 100 kusur km yol yapınca, sureklı boyle olaylar yaşamak mümkün. ucuz kurtardık :)

hepinize teşekkür ederim. savaş abi evet bence dalgındı karşı taraf. inanın çok yavaş çıkıyordum çunku sağ tarafımdaki araca sürtmemek için sürekli ön sağ köşeye bakıyordum. malum direksıyon sola kırık bir şekilde çıkmak gerekir ve sağ ön köşe yandaki arabaya yanaşıyor. ama benim anlamadığım hadi ben aracı göremedim, kör noktada kaldı vs vs. o nasıl beni gorunce yol vermek aklına gelmedi. yada bir kornaya bassa ben mesajı alırdım zaten... bilmiyorum neyseki bende herhangi bir sorun yok. zaten boyasız tampon. sadece 20 ytl ye arka sağ sis değişecek.. malum istanbul trafıgınde olup gunde 100 kusur km yol yapınca, sureklı boyle olaylar yaşamak mümkün. ucuz kurtardık :)

Bu tip olayları kafaya takmaya gerek yok. Her an hepimizin başına gelebilir. Malum toplum olarak gergin günler yaşıyoruz. Ekonomik krizdi seçimdi derken hepimiz ruh gibi geziyoruz. Karşı taraf dalgın olmasa bu kaza olmazdı. Kim durduk yere malına zarar vermek isterki? Kimbilir neler düşünüyordu. Bu olay ona bir ders olur bundan sonra daha dikkat eder. Cana geleceğine mala gelsin.

Aynen hiç kafaya takmaya gerek yok. Sigorta kasko niye var. Yaptırır geçersin.

geçmiş olsun... bencede adam dalgın yada acemi şöfürmüş

melih öncelikle geçmiş olsun. bu arada olayda büyük ihtimal hatalı olan sensin. o senin çıktığını görüp yl verse sorun olmazdı ama sen adamın arka kapısına dokunmussun yani adam senin arkandayken geriye haretek etmişsin gibi bir izlenim var fotolarda..... aynadan görmen gerekliydi...

abı ben yavas yavas gerı gıdıyordum. adam hızlıca geldı sokuldu arabanın arkasına

abı ben yavas yavas gerı gıdıyordum. adam hızlıca geldı sokuldu arabanın arkasına

tmm işte. o saygı gösterip yol vermemiş ve darbeyi ortadan almıs. önden darbe almıs olsa sen haklı olurdun ama duruma bakılırsa dediğim gibi o arkandayken sen aynaya bakmadan çıkmıssın izlenimi var...

neysekı bende hasar yok. kendi kaşındı . şimdi sol tarafı komple boyalı gezecek.

Geri