Kim hakli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mel-a-ku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:kop::kop: buda ayrı bir yorum tabiki... neyse cana gelen mala gelsin. böyle ufak tefek olaylar günlük karşımıza çıkan şeyler. allah büyüklerindne korusun bizi....

bunlar istanbul trafiğinde doğal şeyler eskiden trafikde çok araba var derdik şimdi artık park yeri bile kalmadı ben beşiktaşda park yeri bulamıyorum gittim mi leventte öyle bakırköyde öyle yani artık bu tip şeyler doğal istanbulda yakında üst üste bindiricekler bu işe bir çözüm bulamazlarsa eskiden yüksek gelirli ailelerde 2-3 araba olur dedik şimdi alt gelirli ailenin kapısında bile en az 2 araba var.

bunlar istanbul trafiğinde doğal şeyler eskiden trafikde çok araba var derdik şimdi artık park yeri bile kalmadı ben beşiktaşda park yeri bulamıyorum gittim mi leventte öyle bakırköyde öyle yani artık bu tip şeyler doğal istanbulda yakında üst üste bindiricekler bu işe bir çözüm bulamazlarsa eskiden yüksek gelirli ailelerde 2-3 araba olur dedik şimdi alt gelirli ailenin kapısında bile en az 2 araba var.

malesef durum böyle. 40 mılyara araç almayıp, 10 mılyara 4 tane almayı yeğliyoruz.

bizim burda kapıcının ford escordu var karısının suzuki swifti var :)

geri manevra yaparken vurduğun için kusuru sana vereceklerdir,bide brodvey baya bi geçmiş.neyse ki hasar küçük.Allah büyüğünden korusun.

Geçmiş olsun... Kaskon bozulmaz sen kendinde yaptırabilirsin, mini hasar olarak kasgoda aracını yapabilir.Karşı taraf senin trafik sigortandan alıcak parayı senlik bir maliyet yok. Kaskon küçük hasarları yapmıyorsa sadece kendi hasarını karşılarsın... Tekrardan çok geçmiş olsun Allah daha büyüklerinden korusun.

Geri