Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri nedir?

Ynt: Kırmızı ışık aydınlatmalı yarı saydam kumanda düğmeleri nedir?

yarı saydamı bende anlayamıyorum ancak kırmızı ışık aydınlatması ile ön harita okuma lambasında bulunan kırmızı ledin vites topuzu ve ön konsol bölgesindeki ambiansı demek istenmiş olabilir

volkan link' Alıntı:
yarı saydamı bende anlayamıyorum ancak kırmızı ışık aydınlatması ile ön harita okuma lambasında bulunan kırmızı ledin vites topuzu ve ön konsol bölgesindeki ambiansı demek istenmiş olabilir
evet bu aydınlatma var mı sizde Doğan?
67226744.jpg

volkan link' Alıntı:

Abi o ambians ledi de var, o da değil. ((:

bizimkiler daha mı güçlü yanıyor acaba? bütün ışıklar var çünkü ambians ışığı vitesin altındaki ışık  direksiyon daki ışık hepsi var

Bari neyin kumandasının ışığı onu bilsek. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Bari neyin kumandasının ışığı onu bilsek. ((:
size kumanda vermediler mi Doğan
ben aracı aldığımda yarı saydam kumanda almıştım, evde tv için kullanıyorum  011zaa
bu kötü esprinin ardından heralde sizdeki aydınlatma daha güçlü bizim araçlardaki

gibi yarı saydam değil onu kastettiler kumanda düğmeleri de konsolda bulunan düğmelerdir
muhtemelen

GNSpower link' Alıntı:
Abi o ambians ledi de var, o da değil. ((:

Doğan abi sizde ön konsolun ve kadranların aydınlatma seviyesi ayarlanabiliyor mu  questionnn

Far panelinin yanındaki tuştan bahsediyorum.

Eğer yok ise belki onunla alakalı olabilir  ::)

MeRt link' Alıntı:
Doğan abi sizde ön konsolun ve kadranların aydınlatma seviyesi ayarlanabiliyor mu  questionnn

ayarlanabiliyor mert ayrıca hakan hocam bende daha güçlü olabilir demiştim ama bizimkide çok az yanıyor yani sizinkiler daha kısıksa hiç belli olmuyor gibi birşey olması lazım

HaKaN link' Alıntı:
size kumanda vermediler mi Doğan
ben aracı aldığımda yarı saydam kumanda almıştım, evde tv için kullanıyorum  011zaa
bu kötü esprinin ardından heralde sizdeki aydınlatma daha güçlü bizim araçlardaki

gibi yarı saydam değil onu kastettiler kumanda düğmeleri de konsolda bulunan düğmelerdir
muhtemelen

Bana tam saydam bir kumanda verdiler, yok gibi birşey o yüzden ben onu hep kaybediyorum gibi seninkini iyi gösterecek bir rezil espri yapıp devam edeyim, ((:

şimdiye kadar gördüğüm Sport ve Cosmo arabalarda açıkçası daha farklı bir aydınlatma tonu sezmedim ama belki öyledir. Bilemiyorum. (:

MeRt link' Alıntı:

Yok Mert, o da var bizde. ((:

Geri