Kırmızıda geçen yandı!

ehliyeti alsa nolcakki...size 1 yılda kaç kere ehliyet sordular? şimdiye kadar kaç göre ehliyetinizi gösterdiniz? adam atlar arabaya yine yapar yapcağını :D araba ehliyetle çalışmıyor ya!

Kirmizi Işik Ihlali Yapan Adami Bence Akil Hastanesine Yolluyacaksiniz Bence Sağlikli Adm Deyildir Tedaviye Ihtiyaci Var

Walla ben çok dikkat ederdim bu kırmızı ışıkta,yaya geçidinde vs.vs. durmaya..Ama anladım ki kırmızı ışıkta durmak daha çok keseye zarar veriyor artı moraliniz bozulabiliyor..Neden mi? Geçenlerde durmuştum kırmızı ışıkta arkadan geldi bayanın biri tosladı:) O gün bu gün kırmızı mırmızı dinlemiyorum..Eee ne demişler zaman kötü kolla g....
:):):)

ehliyeti olan korksun abicim banane :D benim yok direk eve yolluyolar çok pratik oluyor geçen jandarma hiç affetmemiş 115 ytl yollamış makbuzu ilk hafta ödedikte 86 ya düştü :)

izmirde bostanlıda trafik lambalarnın üstüne kamera koymuşlar hemde hic belli olmuyor ceza diek arkandan geliyor :)

ehliyeti olan korksun abicim banane :D benim yok direk eve yolluyolar çok pratik oluyor geçen jandarma hiç affetmemiş 115 ytl yollamış makbuzu ilk hafta ödedikte 86 ya düştü :)
yanlış yoldasın hem ehliyet yok hem kırmızıda geciyon bence ehliyeti
n olmadan arac kullanma birilerinin canını yakmadan :mad:

Kirmizi Işik Ihlali Yapan Adami Bence Akil Hastanesine Yolluyacaksiniz Bence Sağlikli Adm Deyildir Tedaviye Ihtiyaci Var

bence genelleme yapmamak lazım yada böle büyük konuşmamak lazım...

illaki herkes bikaç kez bile olsa kırmızıda geçmiştir...

Geri