Kış Lastiği Markalar ? Goodyear/ Continental/ Bridgestone

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sas_sas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sas_sas

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Corsa D binek araçım için 185/65/15 T88 kış lastiğinde seçeneklerim;

- Continental Contiwinter Contact TS850

- Bridgestone LM32

- Goodyear Ultragrip 9

Hepsi de 170 TL /ad.

İzmir'de yaşıyorum, zaman zaman şehirler arası seyahat ederim.

Öneriniz nedir?

Goodyear 4seasoons ya da michelin crosclimate sizin için daha iyi bir tercih olur.

İlla seçeneklerim bu diyorsanız kesinlikle ug9 ;)

Dört mevsim olan bir lastikler var al onlardan her zaman her yerde kullan gitsin derim .

dört mevsim lastikler saçma ama izmirde kar yok orasıda var. nokian goodyear michelin diye sıralarım. yerli olarakta petlas alırım şahsen...

petlas

sadece CONTİNENTAL...

geçen yıl tanesi 125 ten petlas kış lastiği aldım. Ankara koşullarında karda buzda yağmurda her şartta kullandım bayağı memnun kaldım. dikmen yokuşunda yerde kar buz olduğu zamanlarda bile bir kez patinaj attığını hatırlamıyorum, kısaca petlas tavsiye ederim

Öyle bir şey yok, inanmıyorsan al dene :maden:

Abi nette baktım da dişleri filan çok farklı ben şimdi gidip petlas alana kadar bu lastikleri tercih ederim şahsen baya bir heybetli duruyor hehe

Abi nette baktım da dişleri filan çok farklı ben şimdi gidip petlas alana kadar bu lastikleri tercih ederim şahsen baya bir heybetli duruyor hehe
Sokağa atacak paran varsa al. 45 sene Ankara'da yaşadım, Ankara'nın caddelerini iyi bilirim. Kışın kar yağdığında sen o lastiklerle Kızılay'dan Keçiören'e bile gidemezsin ama kış lastikleri ile Cinnah yokuşunu çıkarsın. Ethem benim eski evin garaj çıkışını hatırlar, ben oradan kışın karda Michelin kış lastikleri ile zorlanmadan iner çıkardım ama 4 mevsim denen lastiklere zincir takmadan inip çıkamazdım :(.

Geri