Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ug8 icin 460 tl fiyat aldim. Siz 380 tl fiyati nerden aldiniz?dreamofice link' Alıntı:Ben de kış lastigi dusunuyorum aldigm fiyatlar kumho kw23 :245 - petlas snowmaker w 651 :200 ve almak istedigm lastik olan good year ug8 ise 380 bunlar pesin fiyat bu arada ; en cok metedilen ug8 alirsam iyi bir sey olsun istiorm kumho ya da petlas iş gorur tabiki ama goodyear kadar içim rahat olmsz bir de bridgestone lm 32 var o da 360 civari ama bir ug8 degil michelin icin verilen fiyatta 450
Bir de su var arkadaslar kis lastigi ile kar lastigini karistirmayin 7 derecenin altinda guvenli bir surus icin kis lastigi kullanmaliyiz bu derecenin altinda yaz lastiklerinin tutunma ozelligi ve performansi cok szaliyor illa kar olmasina gerek yok , kar lastikleri zaten çivili olur ama istanbulda kar yagmiyor diye yaz lastigi ile dolasmak bence kazaya davet.
konu hakkında bir bilgi verecek arkadaşım yok mummtcopur link' Alıntı:Arkadaşlar kış lastiği zincir felan hiçbiri hakkında bir bilgim yok ama malumunuz Adanada yaşıyorum kış lastiği hiç gerek değilde ayda yılda bir yolumuz iç anadolu taraflarına düştüğü için takması kolay pratik yol tutuşu Iyi bir kar zinciri onerirmisiniz nette biraz kurcaladim palet şeklinde olanlar var bana iyiymiş gibi geldi ne dersiniz.
kardeşim benim süspansiyonlarım Elektronik zincir takmak sıkıntı olur diye biliyorum ama senin FlexRide yok ise aracında bence zincir alınabilir hem aşırı ucuz madem çok nadir kullanacaksın alabilirsin ama yok zincir eskide kaldı şimdi daha etkilileri var der isen forumda kar çorabı-paleti kullanan arkadaşlar vardı hepsi memnun bende bir iki defa gördüm takmak kolay kullanımı da öyle çok ses yapmıyor lastikleri yıpratmıyor yol tutuşuda çok iyi deyen arkadaşlarım oldu oda alınabilir mantıklı...mmtcopur link' Alıntı:konu hakkında bir bilgi verecek arkadaşım yok mu
UnStabLe link' Alıntı:kardeşim benim süspansiyonlarım Elektronik