Kız- erkek yakınlığına 45 cm uygulaması!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haremlik selamlık günleri yakında demekki. Bunlara beden eğitimi dersinde vücut hatları belli diye eşofmanda giydirmez bu yobaz müdür.
İstiklal mahkemesini kurup sallandıracak adam sayısı bir hayli arttı. Kızılayda güvenparkta sallandıracaksın bunları.

gerçi arkadaşlar yaptığım işten dolayı basından tiksinmiş durumdayım,,herşeyi çarpıtan,,pireyi deve yapan abuk subuk cümlelerle herşeyi abartan bir basınımız var,,bence öyle bir yasak olmayabilir,,olayı arkasından anlayanlar ortaya atmış olablir

bana da çok inandırıcı gelmedi haber

her okul müdürü kendi g.tünden kural uydurup uygulamaya alırsa ohoo neler olur daha..
eğitimci arkadaşlar okursa belki aydınlatır o kadar kolay mı bu tip şeyler yapmak??

45cm olayına çok güldüm :D

gerçi arkadaşlar yaptığım işten dolayı basından tiksinmiş durumdayım,,herşeyi çarpıtan,,pireyi deve yapan abuk subuk cümlelerle herşeyi abartan bir basınımız var,,bence öyle bir yasak olmayabilir,,olayı arkasından anlayanlar ortaya atmış olablir

basının rating uğruna neler yaptığını biliyoruz ama bu farklı...ilk mesajdaki linke tıklayıp videoyu izleyebilirsiniz olay gerçek malesef

ya şimdi herşeyi dengeli yapmak lazım mesela bir dizi var öğretmen Kemal diye denk gelip izlerseniz orada kız öğrencilerin etek boyları mankenlerı kıskandıracak tarzda gecen etilerde geziyordum bir okuldan cıkan lise talebelerini gördüm dizidekinden farkı yok liseli olasım geldi zaten cinselliğin bastırıldığı ,bazı şeylerin tabulaştırılıdığı bir ülkede yaşıyoruz mesafeyle uğraşacağına bu gibi şeylere dikkat etseler en azından ahlak yapısı ve aile terbiyesi yavaş yavaş pasifize edilen,dejenere gençleri sadece ders değil de bu tarz eğitimden de geçirseler ya adamların uğraştığı işlere bakın memleketi öyle hale getirdiler örf,anane,sevgi,saygı toplumsal ahlak herşey yavaş yavaş kayboluyor en büyük etkeni de bu abuk subuk ,kimin eli kimin cebinde diziler, adama da kızmamak lazım kendince önlemini almış en azından birşey yapmış derin düşününce bu olasılık da çıkıyor okulda yapmayın da dısarda ne halınız varsa gorun anlayısı ,gemısını kurtaran kaptan artık ne dersenız deyın...

kol mesafesidir herhalde ,başka ne olacak :D

Üşenmedim kalkıp kol mesafemi ölçtüm, soğuk temas için 60 cm, sıcak temas için bana 50 cm yetiyor, demek ki 45 cm bayağı bayağı tehlikeli bir mesafeymiş :kop:.

Valla bende kız babasıyım, güzel bir uygulama :D

Bende bir kız babası olarak bu fikri sonuna kadar destekliyorum, hatta 45 cm az bile mesafe en az 150 cm olmalıdır :).

niyeti bozuk olana değil 45cm 450km fayda etmez.. göz boyama göstermelik hareketler bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri