Kız- erkek yakınlığına 45 cm uygulaması!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niyeti bozuk olana değil 45cm 450km fayda etmez.. göz boyama göstermelik hareketler bunlar
onda haklısınız ama adamın uygulaması da doğru bence minibüslerde onca kısı ıcınde bile cekınmeden fortculuk yapan birçok sapık varken okulda bari kız cocukları tacıze ugramasın mantığı ile verilmiş bir karar olabilir, tabiri caizse halk dilinde pandik atmaca,sıkıstırmaca, taciz etmece vs olmasın diye erkeklerin 45 cm uzak olması pek de yadırganmamalı bence, ama cübbeli ahmet hocanın dediği gibi düz duvara,damacanaya da kötü gözle baksan :D günaha girersin diyor niyette cok önemli tabii ...gecen haberlerde izlemiştim bir arap ülkesinde tren vagonunu da kadınlar için ayırdılar taciz cok oluyormus dıye ısrarla binen bir erkeği de paraladılar ...

Taksim bizden sorulur diyenler bu habere çok üzülmüşlerdir :).

Sınıfa yurt dışından zenci uyruklu biri gelirse bence onada ayrı bir yaptırım uygulasınlar mesela yan yanayken 70 cm kadar , cünkü anca kurtarır bu gerici kafaları

bu zihniyete diyebilecek tek sözüm var.

Lanet olsun sizin gibilere.

ne kadar baskı okadar ters tepki şimdi bunlar nerde fırsat yakalasalar mesafe 0 cm :D

Sınıfa yurt dışından zenci uyruklu biri gelirse bence onada ayrı bir yaptırım uygulasınlar mesela yan yanayken 70 cm kadar , cünkü anca kurtarır bu gerici kafaları

bu zihniyete diyebilecek tek sözüm var.

Lanet olsun sizin gibilere.

acıyorum şu zihniyete yazık ya

Bu Görüşlere Katılmamak Mümkünmü:alkis::alkis::alkis::alkis:

bu iş böyle giderse liselerde daha neler neler görürüz.önce iyi bir eğitim sonra düzgün arkadaş çevresi.bunun üzerine gidilmezse daha da kötüleşir.lise lavabolarında çocuk düşürenler, ilkokuldan bir kızın ortaokuldan bir çocukla cinsel ilişkiye girmesi sonucu okuldan atılmaları, küfürler etek boylarını falan vs saymıyorum bile.anne olunca anlıyorlar ama yaptıkları hatayı;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri