Kız- erkek yakınlığına 45 cm uygulaması!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi mersinli olarak bu müdürün yaptığı hareketten utanıyorum. mersin il milli eğitim müdürü babamın çok yakın arkadaşıdır en yakın zamanda sorduruyorum.

Okul müdürü yönetmeliğin dışında bir kural uyduramaz.Yönetmelikte de böyle bir kural yok!.Gelgelelim yurtlarda erkek ve kız katları bölünmüş olmalıdır ve mümkünse girişler de ayrılmış olmalıdır.

velıme soyledım senı oyle bır okula yazdırmak gerekırdı :D dedı :D

Mezun olduğum lisede böyle bir uygulama olduğunu düşündüm bir an. Erkeklerden önce kızlar isyan ederdi heralde :D Bizim kızlar biraz gariptide :D :D lise eğlencelidir. Yalnız aramızda kız babaları var size bir tavsiye kızınızı fenerbahçe lisesine göndermeyin. Oğlunuz varsa gönderin eğlensin çocuk :D

Neler oluyor böyle güzel ülkem de. Yazıklar olsun.
Daha da abartırlarsa tek diyeceğim iyi ki erken gelmişim Dünya'ya

Son düzenleme:
Bu haberi gördüğümde 7. sınıftaki bir anım aklıma geldi.Okulda bana bir bayan arkadaşım 2. kattan seslenip el salladı diye beden eğitimi hocam gırtlağıma yapışmıştı.Vay efendim bir kız bana nasıl el sallarmış diye.Bu bahsettiğim mevzu Bursa'da özel bir okulda gerçekleşti ki daha neler neler olmuştu.Şu an 22 yaşındayım o okulda olanları bu zamana kadar unutmadım ve sanırım bundan sonrada unutmayacağım.

Bu haberi gördüğümde 7. sınıftaki bir anım aklıma geldi.Okulda bana bir bayan arkadaşım 2. kattan seslenip el salladı diye beden eğitimi hocam gırtlağıma yapışmıştı.Vay efendim bir kız bana nasıl el sallarmış diye.Bu bahsettiğim mevzu Bursa'da özel bir okulda gerçekleşti ki daha neler neler olmuştu.Şu an 22 yaşındayım o okulda olanları bu zamana kadar unutmadım ve sanırım bundan sonrada unutmayacağım.
Şansın varmış, birkaç sene sonra bu tür olaylar neticesi herhalde el - kol kesilecek durumda olacağız ;).

UYDURMA HABER. BAKAN AÇIKLADI.
Velevki doğru olsa, duvar ördürülse yeridir.
Gençler bataklığa doğru gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri