Klima ile birlikte silkelenme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan janjan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Klima ile birlikte silkelenme

Abi bu muhabbetler bende niye olmuyor ?

benim tahminim 2012 modellerde var bu sorun . ek olarak senin araba türkiye de tek emre :)

cma link' Alıntı:
benim tahminim 2012 modellerde var bu sorun . ek olarak senin araba türkiye de tek emre :)
Yok kanka türkiyede ikinci benim araç sen mevzuyu bilmiyorsun :D

birinci olan burağın araç mı :)

cma link' Alıntı:
birinci olan burağın araç mı :)
Yok istanbulda bir araç 1.3 Sport sahibinden'e koymuş ilanı birde ilan açıklamasına "Biz daha iyisini yapana kadar en iyis bu" yazmış.. :D Burak biliyor mevzuyu.. ;)

2012 lerde klimayı acınca autoda sıcak soguk fark etmeden en sıcak ve soguk yapın ve yaklasık 1 dk kadar bekleyin neler oluyor eger sallanma yoksa şanslısın demektir
amma benim basıma gelen olursa maşallah bir kişnemediği kalıyor beygirlerin ama çözumu yok

Çözümü neden olmasın normal bir şey değil ki bu?? Bozuk olan bir parça olmalı mutlaka, yoksa bütün hepsinde bu şekilde olması gerekmez miydi?

thejazz link' Alıntı:
ևözümü neden olmasın normal bir şey değil ki bu?? Bozuk olan bir parça olmalı mutlaka, yoksa bütün hepsinde bu şekilde olması gerekmez miydi?
sizin aracını 2011 galiba problem 2012 lerde var 45 gündür çözüm bekliyoruz hala ne arayan ne soran var birde bu yetmezmiş gibi başima devir saati 1100 devir civarı 3-5 saniye takılı kalıyor rolanti devrine düşmüyor tabiki bunun en önemli sonucu yakıt artti şimdi merkezden arayıp bu sorunun yazılımsal oldugu fakat çözum için bekleyecegim falan filan
ayrıca benim bildiğim arac sektorunde her sene yenileme parca olur,sagolsun çok bilmiş  opel yenileme yerine gerileme yapmış sizin aracınızda olmayan benim aracımda olan silkeleme sorunu tamamen kendi beceriksizlikleri
yaz geliyor emin olun bu sorundan daha cok cıkacak  

Bugün bu durumdan dolayı aracımı 2 sefer ışıklarda stop ettirdim. Çok ama çok can sıkıcı bir durum ve maalesef çözümü yok !

inşallah çözümlenir birçok kullanıcıda bu sorunun olması biraz mide bulandırıcı açıkçası  :(

Geri