Klima sadece soğuk mu üfler?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan thskt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

thskt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar klimalar sadece soğuk mu üfler. bunun sıcak ayarı yok mu? sabahları motor ısınana kadar ellerim donuyo yahu :D

klimanın sıcak üfleyenine kalorifer diyoruz :D

ancak sizin istediğiniz galiba motor ısınmadan sıcak üfleyecek birşey, ki bu da yeni bazı araçlarda var, mesela 2011 model Corollalarda, ismine ne denildiğini unuttum ama.

Son düzenleme:
Hakkaten, kalorifer sıcakta iken de klima butonunba bassak ne olur aceb?

Hakkaten, kalorifer sıcakta iken de klima butonunba bassak ne olur aceb?
bu tamamen ayrı bir konu

ha ne olur? çok güzel buğu çözülür

klimanın sıcak üfleyenine kalorifer diyoruz :D

ancak sizin istediğiniz galiba motor ısınmadan sıcak üfleyecek birşey, ki bu da yeni bazı araçlarda var, mesela 2011 model Corollalarda, ismine ne denildiğini unuttum ama.

biliyorum o kalorifer ama ben klimayı sormuştum. yani bizim klimalar sadece yazın işe yarıyor öyle mi. o zaman arabaya bi alarko klima taktırma zamanı gelmiş :D

bende 2011 corolla var ama o böyle bir özelligin oldugundan haberim yok neresinde bu özellik söyleyinde bulayim okadar paramizi aldilar her türlü konforundan faydalanalim demi

kışın klimanın sıcaklığa bi etkisi olduğunu görmedim.

bende 2011 corolla var ama o böyle bir özelligin oldugundan haberim yok neresinde bu özellik söyleyinde bulayim okadar paramizi aldilar her türlü konforundan faydalanalim demi

soğuk havalarda motor da soğukken kaloriferi açın, sıcak hava gelmesi lazım hızlı bir şekilde. Motor ısınana kadar elektrik ile ısıtıyor galiba havayı. Belki sadece elegant modelinde vardır, emin değilim. Toyota camiasında ajanlarım beni yanıltıyor da olabilirler :D

bu sistemin bi değişiği Mercedes-Benz'de var :D
sabah diyelimki 8 de araba biniceksiniz ve arabanın içinide 20 derece görmek istiosunuz bi kere ayarlıosunuz içinde ufak bielektrik motoru sayesinde içerinin sıcaklığüını ayarlayıp hazır hale getirio :D
kim ne derse desin benim en sevdiğim marka hep Mercedes-Benz :D

Geri