km/h saatinde 0-60 arasındaki titreme ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre677
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emre677

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
km/h saatinde 0-60 arasındaki titreme ? neden kaynaklanıyor olabilir netten araştırdım km telinden aracın kmsi düşünürülmüş olduğndan ffalan diyor araç astra f 1.6 16v 100bg 95 model ecotech

bilen yokmu

kadran sökülüp takılmış ise ibre kadrana takılıyor olabilir, tel arızalı ya da şanzumandaki km dişlisi bozuk olabilir....

Ön abs poryasında sorun olabilir soketi sök temizle hatta abs sensoru ve sensorun sinyal aldığı dişliyi temizle bak bakalım

"Güvendiğin bir ustaya git göster derim..Titreme dediğin şey bir çok sebeple yapıyor olabilir, burada söylenen bir çok şey doğru olabilirde-ama hangisi asıl neden burdan anlayamaz kimse.Arabamda 100km' den sonra titreme oluyordu.Kimisi lastikler dedi, kimisi rot ayarı, kimisi direksiyon kutusu...Arabam 4 senedir benimle 100km den sonra titriyor ve ben en sonunda 900kg araç için normal bu yollarda dedim:) sen bilirsin tabiki.kazasız günler dilerim."

sevda abla olay aracın titremesi değil, kadranın titremesi :D sen yanlış anlamışsın ;)

sevda abla olay aracın titremesi değil, kadranın titremesi :D sen yanlış anlamışsın ;)
":D farkettim de değiştiremedim yazdıklarımıı üşendimm,,neyse araç titrersede bu konuya ek olsun yazdıklarım alah alah :sopa: ne karışıosun ki;) ,,şaka bir yana pardonn;)"

yan sanayi km teli takılmıştır yada ibre sökülüp takılırken içindeki yay tırnak atmıştır.

teli değiştir sorun düzelecek başka sorun yok

km telını şanzumanın uzerındekı adptöre yan veya gevsek sıkılmısda olabılır:)

Geri