- Konuyu Başlatan
Valla bende çok sevdim ne yalan söyliyim ilk aracım astrayla başlamakla doğru yaptım sanırımEst. usta degilim ya astrayi seviyorum o kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bende çok sevdim ne yalan söyliyim ilk aracım astrayla başlamakla doğru yaptım sanırımEst. usta degilim ya astrayi seviyorum o kadar
Banada öyle geliyor valla abi yanlız şu cd 30 mp3 ile anlaşamıyorum bir türlü benden önceki arkadaşın cd cide yaptırdığı mp3 cdsini cayır cayır okuyor ben 10 15 cd harcadım bir türlü okutamadım lensle ilgili bir problem olsa dicem bazı cdleri neden okuyor anlamadm ..Bu iş böyle gider artık hocam benden söylemesi Benim ilk aracım 2008 yılındayken 97 vectraydı. 2010 yılında megane hb aldım. 2013 yılnda insignia ile geri döndüm 2014 yılında astra ile yola devam dedim Kısmetse subap sorununa rağmen lpg taktırıp yoluma devam etmeyi düşünüyorum
Evet abi mp3 olarak yazıyorum olmuyor muhtemelen şu uyguna satılan ekranlı sistemlerden alıcam pek güvensmiyorum ama nevcox flan markalarda 500 600 tl ye satılan ürünler mevcut siz önerirmisiniz hemde usb girişi falan var ne dersiniz .Muhtemelen kullandığınız kayıt formatında bir problem mevcut. Özellikle youtubeden vs mp3 indiriyorsanız dosya formatına iyi bakmalısınız gerçekten mp3 mü ?
H kasa için sadece saat kısmında ayar yapılanıyormuş sanırım tekrardan araştıracm bi kaç farklı marka buldum 500 750 lira civarlarında 4x50 watt ses çıkışı destekler yazıyor orta düzeyde kaliteli ses alabilirmiyim öyle bangır bangır müzik dinleyen biri değilim . Şu an araçtaki orjinaller bile yetiyor aslındaNecvox alıp güvenle kullanabilirsiniz. Hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. Bizim J kasalarla nerdeyse % 100 uyumludur. H kasa için biraz araştırma yapmanızı öneriyorum.