kolçak+bardaklık takmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yapiressami' Alıntı:
arkadaşlar konu kapanmış kolçak isteyen muradına ermiş burda ama benim kolçak maceramı sizinle paylaşmak istedim sadece ...
....şimdi bu sanalmağaza sitesinden 25 liraya kredi kartı ile kolçak sipariş ettim ben çok uyanığım ya :) hani neyse geldi baktık benim astra ile alakası yok nereye nasıl takıcam olsada zımbırtıdan başka bişi değil bardaklık yeri zaman la aşınıp ses yaparmış zaten... neyse onu arkadaşa hediye ettim aynen kırmızı şahin e uydurdu o ...sora..
bizim burda sanko sanayi sitesi var döşemeci aradım buldum koltuk söküldü "yanlız elin almanı kolçak yerini yapmış yani koltuğun içindeki demir iskelette delik yeri mevcut" usta 4 saat uğraştı soğuktan dondum bende beklemekten içi sünger dışı deri yukarı aşağı haraketli koltuğa montaj bişi 75 lira da o aldı neyse benim kolçak sevdam sona ermiş oldu böylece :) işte hikayenin sonu .. :D

astrasentez21lt8.jpg
Rica etsem resmini koyabilirmisin?

mdellal' Alıntı:
Unutmadan bu kolçak işçilik dahil 25 ytl ye malolmuştu 1 yıl kadar önce ...

Gerçekten güzel olmuş.Sen bunu Manisa'damı taktırdın??İzmir'de bildiğiniz yerler varmı??

Güle güle kullan güzelmiş...

Saol ama İzmir de rahatlıkla bulursun 20-30 ytl ye aksesuarcılarda ve 5 de taktırma için verirsin bi tanıdık kaportacın varsa hatta anlıyosan kendin bile takabilirsin ... :good:

Ok araştırmaya başlıyorum...

Bulamıcak olursan söyle Manisa dan kargoyla gönderirim ...

Sağol ama sanırım bulunur ya burda...Yinede teklifin için çok sağol..Monte edilirken koltuğa zarar veriyorlarmı?

Koltukluk bi olay yok zaten sen rahat ol ...

Abi bugun sordum 35 dedi senin taktırdığının aynısına biz takarız dediler..Nasıl memnunmusun??(MDELLAL)

Geri