kolçak+bardaklık takmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya koltukluk bi durumu yok ki montajda,el freninin arkasındaki kare boşluğa onu oturtup düzgün bi montaj yapılcak o kadar.perçinlenir yada vidalanır her neyse,malzeme biraz kaliteli olsun,montajı da düzgün biri yapsın güzel ve kullanışlı olur.250ytl kolçağa verilmez bence.... en azından benm orjinallik takıntım yoktur... sağlam ve düzgün olsun yeter...

takmasını bilemem ama ben şunları gördüm..

resim016kx8.jpg

arkadaşlar bendeki kolçak bu ayrıca telefonum çaldığı zaman haber veriyor.üzerindeki ise 2 li bardaklık kolçağın içindende 2 tane çıkıyor yani arkada oturanlar için toplam 4 adet bardaklık mevcut.aracın içini komple açık renk yapıyorum onun için açık renk taktırdım.

resim016kx8.jpg

arkadaşlar bendeki kolçak bu ayrıca telefonum çaldığı zaman haber veriyor.üzerindeki ise 2 li bardaklık kolçağın içindende 2 tane çıkıyor yani arkada oturanlar için toplam 4 adet bardaklık mevcut.aracın içini komple açık renk yapıyorum onun için açık renk taktırdım.

çok güzelmiş nereden tehmin edebiliriz :help:

bu kolçağı her türlü aksesuarcıda bulabilirsin ben istanbul 500 evlerden aldım.35ytl ye

aynısından taktırdım 15 gün anca dayanabildim. çünkü el freni ve vites kullanımı bayaa kısıtlandı. bende götürüp değiştirdim. onu bırakıp geriye katlanan modelden taktıdım 2 aydır kullanıyorum memenunum.tavsiyde ederim 30 ytl ye hallettim. nedir o ya yazık değil mi paranıza 250 ytl den bahsediyolar. altüstü kol dayayacaksın üstünde yolcu taşıyacak halimiz yok yani
240320081396jc5.jpg
240320081393eq2.jpg
240320081399eh7.jpg

bu hali iyi olmuş ama ya krom yapmak lazım yada krom görünümlü.. yani hem gerçek krom hemde krom görünümlü plastik kullanmak sırıtıyor bazen.

Geri