kolçak+bardaklık takmak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkan75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Takma dahil fiyatı mı 35 dediler ?

Ben orjinal olayında kaldım....

Arkadaşlar tamam orjinal anlayışınızla bağdaşıyorum, ki benim aracımı bilenlerde var her şeyi ilk gün kü gibi tek ilave park sensörü, ama Ön konsala LCD uygulaması isimli konuya baktığınızda yerim ulen orjinali dedirtecek cinsten, bende Murat hocamın aracındaki kolçağı çok beyendim, ses olayına gelince Torpido da hiç mi bir şey taşımıyorsunuz ???? nedir bu ses kompleksi, mekanik bir icadın içinde oturuyorsunuz sıfır ses olmaz olursada park halinde olur, benimde bu tarz bir saplantım vardı her sesi dinliyordum - bu yorumu bir doktor arkadaş yaptı :)

- Mekanik bir ünitenin içindesin ses yapmaması mümkünmü kaldıki sürtünme denen fizik olayı gerçekleşiyor....

- Her ne kadar günden güne güzelleştirilmeye çalışılsada yollarımız ses yapmak için tasarlanmış :D

Ben kurtuldum sizde kurtulun derim ses olayından....

Murat hocam şu kolçak için görüşelim...

mdellal' Alıntı:
Takma dahil fiyatı mı 35 dediler ?

Hayır sadece satışa 35 dedi.Takmaya bişeyler yaparız dediler.Zaten ordan başka şeylerde almayı düşünüyorum hepsine birlikte işçilik alır herhalde...

Şimdi sanayideydim.....

Arkadaşlar sanayideydim şimdi bir sorayım dedim, Şu açılan mikadan yapılanları önermiyorlar kalın bir süngerden yapılma var basit bir şey ama bardaklık felan yok üzerinde açılınca içinde cepli bölümde yok (Açılmıyor zaten), sordum yapacak kişiye, yarın bir gün kayıp gitmesin yamulup kalmasın
-1 sene sonra gel şayet bir kayma olursa geri alırım dedi... :D

Fiyat olarakta montaj felan dahil 30 ytl dedi...

sonuçta halen resim yok varsa biri sevabına koysun.

ben kolçaklık yerine mini bi buzdolabıkoydum fotosunu yakında eklerim bayağıda kullanışlı oldu.)

Şu kaolçak konusunda istanbulda bir yer tarif edecek yok mu? Kimse takamıyor normalde hava yastıkları iptal oluyormuş diyorlar serviste 250 mıl diyor.

Kardeş Birak Bu 250 Tl Yi 30 Milyona Taktirdim Canavar Gibi Aracim 2006 Astra H Orjinallikte Bir Yere Kadar

Sen sivasta takdırdın ama burda bulamıyoruz bulsakta takmıyolar

Ben dun (23 Subat'ta) Opel Odak'taydim. Kolcak fiyati orada 280 YTL idi. Vaktim var diye az ileride bulunan Auto Shop'a gittim. Orada da kolcaklar ortalama 40-70 YTL arasindaydi. Yetkiliye bunlardan hangisi Corsa D'ye uyar dedim. "Aman abi sen onu orjinal serviste taktir cunku gecende birisi geldi bizde burada montaj yapmaya calistik ama koltuktaki airbag'i delmisiz. Allah'tan aracininin kaskosu vardi da bi sekilde hallettik" dedi. Bu yasanan olaydan belki de cikan sonuc su" ucuz etin yahnisi yenmez. :) Pahali ama garantili ve sorunsuz. Cunku sizin aracinizda olabilecek bi durumu servis ve uretici firma bilebiliyor. Urunu de ona gore uretiyor. Tabi pahali mi? Eveeeeetttt...

Geri